#main_content { width: 985px !important; margin-right: 0 !important; } #mainer_content { position: relative; width: 985px !important; } #right_column { display: none; }

Freskó - nem lehet nem szeretni

Céges hirdetés
Hirdető none none. Feladás dátuma július 25. 07:14. Hirdetés kezelése
Ár: Ingyen elvihető
Kerület: XV.
Kategória: Háziállat

Freskó 2012 decemberében született, ivartalanított, közepes-nagytestű keverék szuka kutya, aki a mezőtúri menhelyről került a gondozásunkba testvérével, Tetkóval együtt. Pici kölyökként az utcára bízták a gondos gazdik a sorsukat, de szerencsére a mezőtúri állatvédők hamar megtalálták őket.
Habár több, mint egy évet élt a telepen, Freskó nem lett befelé forduló, antiszociális vagy kezelhetetlen! Sőt! Nagyon kedves, simulékony, vidám, játékos kutyalány maradt, aki kicsit érzékeny talán. Utóbbi azonban pusztán annak köszönhető, hogy még keveset tapasztalt a világból, ezért az új dolgoktól fél. Az új dolgokba korábban az új emberek is beletartoztak, de mára már mindenkinek örül, csóvál, sőt, meg meri kockáztatni azt is, hogy felugráljon. Ez nála nem úgy néz ki, hogy majd feldönti az embert, hanem finoman a két mellső lábát ráhelyezi, vigyázva, nehogy sok legyen a gazdi számára.
Él-hal a simogatásért, ezért séta közben is azt a módszert választja, hogy szorosan az ember lábának dőlve, az ő tempóját felvéve jön mellette, hogy ha megsimogatnák őt, kéznél legyen.
A séták egyéb előnyeit (ismeretlen, felfedeznivaló szagok, találkozás más kutyákkal) még csak most kezdte el élvezni, de jó úton halad. Pórázon szépen közlekedik, és ha meg is ijed valamitől, nem bakkecskézik a póráz végén, csak a földre lapul, ahonnan egy-két kedves szóval kimozdítható.
Rebbenékenyebb, mint a testvére, Tetkó, így neki hosszabb időbe telik, hogy a számára új dolgokhoz (pl. lépcsőház, lift, vagy éppen a bkv-n közlekedés) hozzászokjon, de a szeretett emberért és némi alamizsnáért bármire képes.
Az emberekkel nagyon visszafogott, csak úgy, mint a testvére: nem borítja fel a gazdit szeretetrohamával, nem csóválja le a lakásban a dohányzóasztalra tett vázákat, nagyon finoman fejezi ki az örömét, és kéri a simogatást, foglalkozást.
Aktívabb, mint Tetkó, szeret nagyokat rohangálni, hemperegni a fűben, és játékból levadászni a fivérét. Más kutyákkal is nagyon jól kijön, nem domináns típus, de épp ezért más ebekkel még nem annyira nyitott.
A helyén már ugat, ha történés van, de nem egész nap. Kérésre a jelzést is abbahagyja. Nem házőrző típus, felőle bárki bejöhet a portára, sőt, még meg is simogattatja magát vele.
A gyerekeket nagyon szereti, mozdulatlanul élvezi a dögönyözést, simogatást. Pici gyerekek mellé csak azért nem ajánljuk, mert a hirtelen mozdulatoktól, hangoskodástól, zsivajtól megijedhet.
Szobatiszta kutya, így lakásba is ajánljuk, ha a napi megfelelő mennyiségű sétákat, mozgatást biztosítani tudják számára, kertes ház esetén pedig örökbeadásánál alap, hogy ő is használhassa a lakást, azaz a család életének szerves része legyen!
Freskóról érdeklődni Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76-os telefonszámon!
külső képtár http://www.flickr.com/photos/allatesember/sets/72157640247161735/
hely: Budapest, panzió
telefon: +3670-223-6476
e-mail: kasznakata@gmail.com
Kapcsolat a hirdetővel

#
Mutasd!
  • Ha nem ismered az eladót, soha ne fizess neki előre!
  • Még ha az eladó fel is fedi személyes adatait vagy bankszámlaszámát, ez nem garancia a becsapás ellen.
  • Ha lehetséges, kérd el az eredeti számlát, és kérj egy írásos nyugtát a vásárlásról.
  • Ha találkozol az eladóval, ezt mindenképp nyilvános helyen tedd!
  • Az üzenet elküldésével elfogadod Felhasználói szabalyzatunkat.
Megrendelem ingyenes házhozszállítással

Ha meg szeretnéd rendelni a terméket ingyenes házhozszállítással, kérjük lépj be felhasználói fiókodba. Ha még nincsen felhasználói fiókod, akkor regisztrálj egyet.

Belépek - Regisztrálok
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
Ingyen elvihető
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!
Kapcsolat a hirdetővel
A hirdető összes hirdetése


első oldal előző 1 2 3 4 következő utolsó oldal