Ár: 2 600 Ft
Helység: Tata
Kategória: Ékszer

Saját készítésű ásványkarkötő, vidám színekkel, és rugalmas damillal, mely megkönnyíti a felevést, és a levételt.

A karkötő 8mmes rózsakvarcból, 8mmes opál gyöngyből, és 2cm átmérőjű angyalszárnyacskákból, középen 105cm nagyságú üveggyöngy, ezüst színű függőtartóval, és egy 1cm nagyságú angyalkából áll.

A rózsakvarc az egyik legvonzóbb változata a kvarcoknak. A rózsakvarc általában túl világos vagy homályos csiszolt drágakő készítéshez, azonban néhány megfelelő tisztaságú és színű különleges darab előfordul drágakő készítéshez. A legtöbb ilyen rózsakvarcot kabosonként alkalmazzák, ahol a tisztaságnak nem olyan jelentős a szerepe mint a színmélységnek. A rózsakvarc szintén nagyon kedvelt ásvány dísztárgy készítéséhez; gömböt, piramist, gyógyító pálcát és obeliszkeket is faragnak belőle.
Rózskristályos rózsakvarc akvarcot Braziliában, Madagaszkáron, USA-ban (Dél-Dakota) és Indiában bányásznak. Brazilia az egyetlen olyan hely, ahol szépen fejlődött kristályos rózsakvarc található. A rózsakvarcról azt tartották, hogy csak tömbösen növekszik elsődlegesen pegmatitos közegben. A kristályok jelenlétének hiánya kissé rejtélyes, hiszen a makroszkópikus kvarcok jól fejlett kristályokká növekednek egyéb változataikban. A kristályos rózsakvarc annyira gyönyörű, hogy amikor az első ilyent megtalálták a világ minerológusai hamisnak könyvelték el és figyelmen kívül hagyták.

Fizikailag: a csodás rózsakvarcot régóta hatékonyan használják a szív gyógyítására minden szinten. Hasznos azoknak akiknek elfáradt a lelke, Alzheimer kórban, demenciában, Parkinson kórban szenvedőknek. Fájdalom csillapításra is előnyös, valamint égési sebek és forrázási sérülések gyógyítására is. Fantasztikus drágakő esszencia készíthető belőle, ami fiatalon és rugalmasan tartja a bőrt.
Érzelmileg: a rózsakvarc lágy szeretet energiát áraszt, amely nyugtatólag hat az érzelmekre. A rózsakvarc rezgése vagy a jellemző rezonanciája remek bármilyen bántalmazás esetén. Kíváló középkori életút válság esetén, amikor a régi minták feloldása és átértékelése szükségszerű. Minél világosabb a rózsakvarc színe annál szélesebb, magasabb és mélyebb a belőle áradó szeretet rezgése. A nagyon világos természetes rózsakvarc magasan hangolt és érzékeny, a spirituális beteljesedés igéretét hordozza.
Mentálisan: a rózsakvarc nagyon jó a gyerekeknek, az újszülötteknek és a megszületendő magzatoknak. Ideális azok számára is akik belső gyermeküket hozzák felszínre vagy bármilyen új vállalkozás létrehozásához. A rózsaszínben lévő piros aktíválja az energiát, míg a fehér spiritualizálja a törekvést.
Pszichésen: a rózsakvarc teljes mértékben egyensúlyozza az érzelmi testet. A szeretet rezgésére való ráhangolódáshoz alkalmazzák. A rózsakvarc aktívan dolgozik a szív csakrán, lágyan tisztítja és átalakítja az önértékeléssel, magabiztossággal és önmagunk elfogadásával kapcsolatos minden eltárolt negatív energiát. A szépséges rózsaszín mandalájában a remény sugarát hordozza. A rózsaszín melegség felold minden ellenállást, megengedővé tesz, hogy a szívünk minden szegletébe befogadjuk a szeretet teljes megvalósulását. Lehetővé teszi a pozitív energia integrálódását a csakra rendszer mind a hét szintjén. A pozitív energiáját a szeretetnek, együttérzésnek, az egység megértését a sokféleségben, a toleranciát, megbocsájtást és végső soron az univerzális szeretet és ön-szeretet tökéletes kifejeződését a mikro- és makrokozmosz minden szegletében.
Spirituálisan: a csillag rózsakvarc a rózsaszín sugár legerőteljesebb drágaköve, épp ezért a kristályterapeuták és az angyali s mesteri energiákat közvetítők áhított kristálya. A csillag rózsakvarc szerkezetében lévő rutil tűkristályok megállítanak minden külső nem-kívánatos zavaró energiát mind a fizikai, mind a spirituális világból. A rutilt a negatív energiák kiszorítása által gyógyításra és az aura egyensúlyozására használják. A fizikai, éteri és asztrál testeken fejti ki hatását.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Kedvező kölcsönök erre a termékre(Promóció)
{{title.info.main[1].name}}
{{title.info.main[1].value}}
{{product.info.main[1].name}}
{{product.info.main[1].value}}
{{product.name}} image
{{product.name}}
{{product.info.main[0].name}} {{product.info.main[0].value}}
Érdekel »
Tovább
a többi hitelajánlatra »

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.