Ár: 2 400 Ft
Helység: Tata
Kategória: Ékszer

8mmes orosz szerpentin ásványból készült karkötő, 3 1cm nagyságú fém köztessel, egy függő tartóval, elefánt függővel.

Szerpentin: önbizalom, nyugalom, béke

a megértés köve, a környezetünkkel összhangot teremtő szerpentin
Összhang a környező világgal

A szerpentin élesíti az érzékelést, az átélést, a külső hatásoknak és körülményeknek, valamint elsősorban mások igényeinek és érzelmeinek az érzékelését. Ennek köszönhetően lehetőséget nyújt, hogy az ember összhangban éljen a külső világgal, azokkal a folyamatokkal és energiákkal, amelyek éppen alakítják az életét. A megértés, a kölcsönös megbeszélés képességét és konfliktusmentes megoldásokat hoz az emberi kapcsolatokba. Megakadályozza a veszekedések kirobbanását, gátat szab az idegeskedésnek és az agresszivitásnak, mérsékli a kedélyingadozást. Támogatja az emberben azt az érzést, hogy ne harcoljon mindenáron a saját egójáért, ne romboljon le mindent maga körül csak azért, hogy elérje, amire az egója ösztönzi.

Az érzelmek kiegyensúlyozottsága

Támogatja az érzelmi stabilitást. Mivel földelő kő, képes csillapítani a túlzott érzelemkitöréseket, és segít kiépíteni a saját életünk fölötti kontroll érzését. Erősíti az önbizalmat és az önuralmat, ezzel nyugalmat és békét teremt.

Gyógyítás

Mivel képes az érzelmi blokádok megszüntetésére és segít saját utunk tudatos kiválasztásában, támogatja a saját életünk iránt érzett felelősségtudatunkat, még az egészséges életvitel terén is. Lehetővé teszi a tudatos irányítást, a gyógyító energiák kihasználását, akár saját magunk, akár mások hasznára. Képes megszabadítani a testet és az elmét a mérgektől, hozzájárul a természetes regeneráció és egyensúly iránti igényünk kielégítéséhez. Minden gyógykezelésnél jótékonyan hat.

Elmúlt életek

Az élet lelki alapjainak megértésén és az anyagi testben való mély gyökeredzésen keresztül lehetőséget nyújt arra, hogy megnyíljunk az előző életeinkkel kapcsolatos lelki átélés előtt ? anélkül, hogy elveszítenénk fizikai vagy érzelmi egyensúlyunkat. Kiváló segítséget nyújt regresszív terápiákban: ezek során a stabilizáló horgony szerepét tölti be, és ezzel együtt támogatja a megszerzett információk szellemi szintű feldolgozását.

Védelem

Egyes források szerint a szerpentin megóv a csípő vagy harapó, mérgező élőlények támadásától. Ezért gyakran nevezik ?kígyókőnek?. Kirándulások alkalmával el sem képzelhetünk jobb útitársat.

Fizikai szintű hatásai

Támogatja a vér és a szövetek méregtelenítését, oldja a görcsöket, javítja az anyagcserét. Jótékonyan hat vese- és tüdőfertőzésben.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.