Ár: 5 500 Ft
Helység: Jászladány
Kategória: Ékszer

Engelsrufer

A medál eredete körül több ősi legenda is kering.
Leggyakrabban egy Kelta hagyományokhoz kötik.
A legenda szerint sok-sok ezer évvel ezelőtt az ember együtt élt az Angyalokkal,akiktől az Eredendő Bűn következtében elszakítottak bennünket.
Nemcsak nekünk embereknek volt ez veszteség, hanem az angyalok is nagyon sajnálták a történteket. Emiatt megajándékoztak minket egy a kis gömb alakú csengő medállal, ami, ha megrázzuk őket úgy szólnak mint a kis harangok, amivel hívni tudjuk Őket, ha szükségünk van rájuk.
Természetesen az Őrangyalunk mindig velünk van, de ez a kis csengő amellett, kifejezi hitünket is, hogy bár nem látjuk, de hisszük,tudjuk, hogy az Őrangyalaink léteznek, vigyáznak ránk!
Viseld mindennap és hagyd hogy a csengő hangja elkísérjen mindenhová!
Mindegyik csengőnek más a hangja, minden angyal ismeri a saját "embere"csengőhangját. Ezért el nem ajándékozható, át nem ruházható.
Ha érdekel írj!
Szállítási idő 3 munka nap!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.