Helység: Kápolna
Kategória: Építőipar / ingatlan
Tapasztalat: >5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Kápolnai székhelyű építőipari kft. kivitelezést vállal Budapest, Hatvan, Gyöngyös, Eger, Mezőkövesd és Miskolc vonzáskörzetében, egyedi megállapodás esetén akár az ország távolabbi pontjain is.

Bejegyzett főtevékenységünk: Lakó- és nem lakó épület építése (4120 '08), melléktevékenység: Egyéb m.n.s. építés (4299 '08), a Magyar- és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara regisztrált tagja.
Elektronikus építési napló vezetésében gyakorlottak vagyunk, Felelős Műszaki Vezetővel rendelkezünk.

Jelenleg - a vevői igényeknek köszönhetően - elsősorban szakipari és minőségi segédmunkaerő biztosítására vagyunk berendezkedve. Szerszámokkal, kisgépekkel és saját járművekkel rendelkezünk, létszámunk és kapacitásaink pedig az aktuális igényeknek megfelelően bővíthetőek.

Dolgozóinkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, bejelentett munkavállalói jogviszonyban foglalkoztatjuk, akik kiválasztásánál mindig elsődleges szempont a szakértelem és a dolgozni akarás.

Ha megbízható építőipari munkaerőre van szüksége, keressen minket bizalommal!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.