Ár: 21 000 Ft
Helység: Furta
Kategória: Egyéb

Leírás
A félgömb forgórészű szivattyút a melegvíz elosztó rendszeren belüli, helyi melegvíz keringetésre tervezték. A szivattyú visszatérő vezetékkel ellátott rendszerekbe való telepítésre készült. Ilyen telepítéseknél a szivattyú azonnal melegvizet szolgáltat az egész épületben. Hajtásáról egy alacsony zajszintű, nagy hatásfokú, egyfázisú, 12 pólusú, állandómágneses motor gondoskodik, amely megfelel az EMC követelményeknek. A szivattyú energiafelhasználása az egészen alacsony 5 - 8 W értékűre van csökkentve. A szivattyúház sárgarészből készül, amelynek korrózióállósága nagyon jó és ivóvizes alkalmazásokra is jóváhagyott. A szivattyú, a gyors és egyszerű beépítés érdekében, felhasználóbarát Comfort PM dugóval van ellátva. A szivattyút hőszigetelő burkolattal szállítjuk, hogy a hőveszteség a környezet felé minél kisebb legyen. A félgömb forgórészű szivattyút a melegvíz elosztó rendszeren belüli, helyi melegvíz keringetésre tervezték. A szivattyú visszatérő vezetékkel ellátott rendszerekbe való telepítésre készült. Ilyen telepítéseknél a szivattyú azonnal melegvizet szolgáltat az egész épületben. Hajtásáról egy alacsony zajszintű, nagy hatásfokú, egyfázisú, 12 pólusú, állandómágneses motor gondoskodik, amely megfelel az EMC követelményeknek. A szivattyú energiafelhasználása az egészen alacsony 5 - 8 W értékűre van csökkentve. A szivattyúház sárgarészből készül, amelynek korrózióállósága nagyon jó és ivóvizes alkalmazásokra is jóváhagyott. A szivattyú, a gyors és egyszerű beépítés érdekében, felhasználóbarát Comfort PM dugóval van ellátva. A szivattyút hőszigetelő burkolattal szállítjuk, hogy a hőveszteség a környezet felé minél kisebb legyen. Járókerék: Rozsdamentes acél, EPDM, PPO, PTFE, grafit Telepítés: Maximális üzemi nyomás: 10 bar Csőcsatlakozás: 1/2 Beépítési hossz: 80 mm Emelőmag.(H) 1,2 m Elektromos adatok: C üzemi: 0.6 F Bevitt teljesítmény az 3-es fordulatszámon: 7 W Hálozati frekvencia: 50 Hz Névleges feszültség: 1 x 230 V 3.fokozat aktuális: 0.07 A Kondenzátor mérete - üzemi: 0.6 F Védettségi osztály (IEC 34-5): IP44 Szigetelési osztály (IEC 85): F Egyéb: Nettó tömeg: 1 kg Össztömeg: 1.12 kg Szállítási méret: 0.003 m3

Comfort

A modern és energiatakarékos ivóvízellátó rendszer nem csak hideg és melegvíz vezetékből áll, hanem részét képezi egy cirkulációs vezeték is. A Grundfos Comfort szivattyú a cirkulációs rendszeren keresztül visszaszállítja a hosszabb vízvételi szünetek alatt lehűlt melegvizet a tárolóhoz. Nem szükséges ivóvíz pazarlása azáltal, hogy a hideg vizet értelmetlenül kifolyatjuk. A Grundfos Comfort a melegvízellátás speciális követelményei szerint került kialakításra. Optimális szolgáltatási komfort, magas fokú megbízhatóság és átgondolt részletmegoldások jellemzik a sorozatot.

Comfort előnyök

A Comfort szivattyú jellemzője: egyfázisú, állandómágneses motor. A konstrukció ellenálló a szennyeződésekkel, és az elkerülhetetlenül kialakuló meszes üledékkel szemben. Eltérően a hagyományos kialakítású motoroktól, a gömb alakú járókerék fizikailag nincs a tengelyhez rögzítve. A forgatónyomatékot a mágneses mező viszi át az állórészről a forgórészre, és azon keresztül a járókerékre, amely a szivattyú hidraulikus részében helyezkedik el. A szivattyúház és a motor egymástól légmentesen szétválasztott, így egyszerűbb a berendezés tisztítása és karbantartása. Korrózióálló rozsdamentes acél járókerék, rozsdamentes acél, sárgaréz szivattyúház, EPDM tömítés. Az egyfázisú motor nem igényel külső motorvédelmet. A konstrukció előnye a kopásállóság. A csapágy kenését a szállított közeg végzi. Ennek eredménye a biztonságos, zajmentes működés és a hosszú élettartam. A berendezés ellenáll a 14 nk° keménységű víznek is.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.