Ár: 55 000 Ft
Helység: Debrecen
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Helyhiány miatt több könyvem (120 db) áron alul eladó. A könyvek többségének a főiskolán (szociálpedagógia szakon) nagyon nagy hasznát vettem. A könyvek között vannak szociális munka, pszichológia, pedagógia, multikultúra, családpedagógia, szociológia, stb. témájúak. A könyvek között van néhány művészettörténeti, néhány angol nyelvű és két orosz nyelv tanulását segítő könyv is. Az angol és orosz könyvek jó szolgálatot tesznek, ha valaki a főiskola miatt nyelvvizsgára is készül. Ezeket a könyveket a főiskolán remekül lehet hasznosítani, de még a szakdolgozatíráshoz is tökéletesek. A könyveket bárki megvásárolhatja, legyen szó egy főiskolás személyről, egy gyűjtőről, de akár még egy antikváriumnak is szívesen eladnám azokat. A könyvek nagy része jó állapotban van, vannak használtabb olvasmányok, de olyan könyvek is, amelyek szinte teljesen újnak tűnnek. Ha érdekel a könyvcsomag, hívj, vagy írj és a részeleteket megbeszéljük.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.