Helység: Győr
Kategória: Életmód-egészség

Babatervezés? Sikeres fogantatás érdekében reflexológia kezelés

Babatervezés? Mielőbbi fogantatás érdekében reflexológiai tisztító kúra leendő szülőknek!
Legújabb sikerem reflexológiával: Fél év kezelés után sikerült egy hölgynek 60 napos ciklusát 45 naposra csökkenteni, majd mikor épp elindult egy alapos kivizsgálásra kiderült, hogy áldott állapotban van. Ne add fel, ha babára vágysz! A talpadon át segítek a reflexológia kezeléssel. 11 éve kezelek reflexológia módszerével, a kitartó munka és szakértelem ismét meghozta eredményét. Bármit tehetsz-csak fel ne add-ha gyermekre vágysz!
Ha már fejben eldöntöttétek, hogy kisbabát szeretnétek itt az ideje, hogy egészségetekkel is törődjetek.
Ahhoz, hogy egy apró sejt, amiből később baba lesz, megtelepedjen odabent, érdemes nagytakarítást végezni a szervezetben. Érdemes a leendő szülőknek közösen eljárnia talpreflexológiai tisztítókúrára, hogy a felhalmozódott méreganyagok tudjanak távozni a szervezetből. A tisztító kúrák által ideális feltételeket tudunk megteremteni mind a leendő anyai mind a leendő apai szervezetben is.
Ha hónapok óta szeretnétek, de valamiért késik a gyermekáldás, először érdemes a kíméletes módszereket végig venni, melyekkel sikerülhet a gyermekáldás. Táplálkozásra odafigyelni, a lelki egyensúlyt helyre állítani, a lelki görcsöket elengedni, a rizikó tényezőket kiküszöbölni. Létezik sok olyan praktika, melyekkel hamarabb sikerülhet természetes úton is megfoganni.(gyógyteák, életmód változtatás stb.)
Hangolódjatok leendő babátokra tisztító talp-reflexológiai tisztító -méregtelenítő-sejtműködés optimalizáló programmal!

Reflexológia kezelés természetes gyógymód, leendő szülőknek is ajánlott, mert nem visz be semmi kémiai anyagot a szervezetbe, úgy teremt egyensúlyt a belső szervekben.

Bővebb tájékoztatás telefonon vagy személyesen!
Jelentkezzetek be munkaidőm: fél10-este 20.00 közt, hétfőtől-szombatig! (Nem erotikus kezelés! )

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.