jofogas placeholder
Ár: 10 000 Ft
Megye: Fejér
Kategória: Nyomtató

Gyártó: Canon
Modell: Pixma MP250

Tulajdonságok:

Funkciók

Nyomtatás,másolás és lapolvasás
ISO sebesség 7,0/4,8 kép/perc fekete-fehér/színes Esat
4800 dpi nyomtatási felbontás és 2 pikoliteres tintacseppek
10x15 cm fénykép 56 másodperc alatt
Easy-Webprint EX
600 dpi lapolvasó automatikus lapolvasó üzemmódban
Önműködően nyíló kiadótálca

Nyomtatás, másolás, beolvasás

A sokoldalú, mégis megfizethető Pixma MP250 készülék elhozza otthonába a kiváló minőségű nyomtatás, beolvasás és másolás lehetőségét. Ideális dokumentumok nyomtatásához web- és laborminőségben is, tökéletes kezdő felhasználók, diákok és családok részére.

Reális dokumentumnyomtatási sebességek

A Canon támogatja az ISO-szabványon alapuló, egységes nyomtatási és másolási sebességmérést. Ez megkönnyíti a felhasználó igényeinek megfelelő Pixma készülék kiválasztását a reális dokumentumnyomtatási sebességek alapján. A Pixma MP250 készülék 7,0 kép/ perc ISO Esat sebességet biztosít fekete-fehér dokumentumok esetén, és 4,8 kép/perc sebességet színesben.

Fotólabor minőség

A Canon szabadalmaztatott, 2 pikoliteres tintacseppeket alkalmazó Fine technológiája kiváló nyomtatási minőséget biztosít 4800x1200 dpi felbontás mellett. A fényképek lenyűgözően részletesek, ugyanakkor szemcsementesek. Míg a Canon Fine kazetták festékalapú tintákat használnak a tökéletes fotónyomtatáshoz, rendelkezésre áll egy kiegészítő fekete pigmenttinta, amely biztosítja a szövegek határozott körvonalú és éles megjelenését. A Pixma MP250 készülékben a minőség sebességgel párosul. A 10 x 15 cm-es, szegély nélküli fényképek nyomtatása alapbeállítások mellett mindössze 56 másodpercet vesz igénybe.

Intelligens funkciók és szoftver

A könnyen használható Easy-Webprint EX szoftver segítségével egyszerűen vághatja, szerkesztheti és nyomtathatja az internetről származó adatokat: takarékoskodjon a papírral, készítsen több képből álló, egyetlen lapra összevágott kompozíciókat. Az Auto Photo Fix II egy speciális szoftver, amely képes a hétköznapi képhibák széles skálájának javítására, beleértve az alulexponálást is. A fejlett témaelemzés és az arcérzékelő technológiáknak köszönhetően a vörösszemhatáshoz hasonló problémák könnyedén kiküszöbölhetők. Egy kép különböző részeinek expozíciószintjeit a készülék a legjobb eredmény érdekében optimalizálja.

Hatékony beolvasás

Készítsen rendkívül pontos, élethű beolvasásokat 600 dpi felbontású CIS-lapolvasóval. Az automatikus lapolvasási mód automatikusan felismeri az éppen beolvasott anyag tulajdonságait - legyen az szöveges dokumentum vagy egy fénykép - és elvégzi a beolvasást és a mentést a legmegfelelőbb beállításokkal.

Gyors és könnyen kezelhető

A gyorsindítás funkciónak köszönhetően, az MP250 másodpercek alatt üzemkész: nyomtat, másol és beolvas, amikor csak szeretné, szinte azonnal. Az önműködően nyíló papírtálca automatikusan kinyílik a nyomatok és másolatok összegyűjtéséhez.

Tartósabb, gyönyörű fényképek

A Chromalife100+ rendszerrel tartósabb, és még szebb fényképek készülnek. A Pixma MP250 készülék, az eredeti Canon tinták és a meghatározott eredeti Canon fotópapírok örökre megőrzik az emlékeket.

Így is ismerheti: Pixma MP 250, Pixmamp250

Nyomtató típusa Tintasugaras nyomtató
Színes nyomtató Igen
Szkenner / Fénymásoló Van
Fax Nincs
Kétoldalas nyomtatás Manuális
CD/DVD nyomtatás Nincs
Közvetlen nyomtatás (Pictbridge) Nincs
Wi-Fi Direct Nem
Maximális papírméret A4
Felbontás

Felbontás (fekete-fehér) 4800 x 1200 dpi
Felbontás (színes) 4800 x 1200 dpi
Nyomtatási sebesség

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér, A4 méretben) 7 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes, A4 méretben) 5 lap/perc
Csatlakozók

USB Van
Párhuzamos port Nincs
Soros port Nincs
Firewire Nincs
Ethernet Nincs
Wi-Fi Nincs
További tulajdonságok

Lapadagoló kapacitása 100 lap
Kártyaolvasó Nincs
Nyomtatási zajszint 45 dB

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.