Bomba ajánlat!
Céges
Ár: 140 000 Ft
Helység: Szeged
Kategória: Egyéb

Elektromos Popcorn Gépek:

* Asztali modell: 460 EURO/db ~ 140.000Ft/db
* Kocsis modell: 700 EURO/db ~ 200.000Ft/db

USA kivitelezésű Popcorn készítő Gép (piros) + Kordé (kétkerekű kocsira szerelten): Ára: 700 euro + szállítási költség.

Kiemelkedően profi gasztronómiai használat, és design!
A Profi Popcorn készítő gép piros színű, (stainless steel / rozsdamentes acél) és megfelel a legmagasabb szakmai, élelmiszer ipari (CE minősítésű), és gasztronómiai követelményeknek.

A Popcorn készítő gép a szemrevalósága miatt impozáns-csodálatos kivitellel rendelkezik. Nagy teljesítményű fűtőelemmel dolgozik, mely 1,6 kW, ezért nagyon gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet.

A popcorn készítő automata olyan gép, amely a gasztronómiához, és a rendezvényszervezés miatt épült professzionális használatra. A készülék Lenyűgöz nem csak a vonzó design, de a megvilágított belső révén lenyűgöző látvány, fűtött padlólappal, és teljesen automatikus hőmérséklet-konzisztencia-ellenőrzéssel van ellátva. Az integrált alumínium fűtőszál 1,6 kW biztosítja a hőtermelést. Ezáltal lehetőség van, a folyamatos a friss pattogatott kukorica gyártására. A kivehető serpenyő teflon bevonattal készül, és az átmérője 18,5 cm. Ez támogatja Önt a finom és forró popcorn előállítása során. Hála a bevonat nem lesz ragadt, Égett! A szakmai popcorn készítő csak kell 1 perc, hogy készítsen egy adag pattogatott kukoricát (egyenlő 5 kg popcorn egy óra). A piros popcorn készítő kocsi rozsdamentes acélból készült. Ezért az egész gép könnyen tisztítható és a korrózió ellen védett. A tető zománcozott és az "amerikai stílusú" matrica a gép oldalán adja meg a popcorn készítő egyedi retro kinézetét. Mivel a bejárati ajtó el van látva mágnesekkel, ez teszi lehetővé az ajtók könnyű nyitását és zárását. Az egész gyártási művelet, és a gép nagyon könnyű. A szekér teszi ezt a készüléket ideális a mobil használatra. A két kerék az első, hogy biztosítsák a biztonságos elhelyezést, míg a két kisebb kerekeket el lehet forgatni 360 °.
A popcorn lapát, valamint mérőpohárként szerepel a vásárlás egy popcorn készítő. Segítségével ez a teljes Lehetőség van azonnal elkezdeni a felkészülést popcorn tételekben. Több mint, a pattogatott kukorica lapát és a mérőpohár, nem jött mellett popcorn készítő, hasznos adagoló olaj, cukor, kukorica és a édesen illatos popcorn. A kellékek készülnek a stabil műanyag és lehet tisztítani, gyorsan és könnyedén.

Az EURO átváltása Ft-ra a valuta Eladási napi árfolyamon történik, a gépek árának a kiegyenlítése napján!

A gépek Új Bontatlan Gyári csomagolásúak, és Gyártói garanciával kerülnek eladásra! Mindegyik gép rendelkezik CE Tanúsítvánnyal, és Magyar gépkönyvvel!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.