Ár: 3 500 Ft
Helység: Szeged
Kategória: Mobiltelefon

Nem véletlen írtam, hogy gyűjtők részére eladó, egy "vintage" állítólag a világon kiadott első króm bevonatú Mondial ML 808 típusú mobiltelefon !

A fotókon láthatóan sajnos a kijelző hibás, és nem is működik, de nem csak, hogy az első króm bevonatú, hanem alig van belőle az országban, ( egyes források szerint a világon is alig található belőle ! ) --- Forrás : Internet.

Mivel ilyen és nem is működik a készülék, ezért céloztam meg a mobiltelefongyűjtőket, mert lehet, sok embernek szemét, de mivel kevés van belőle az eszmei értéke annál nagyobb, annál, hogy a szemétben "landoljon" !!!

Álláspontom szerint eszmei értéke miatt sok gyűjtő örömére szolgálna ( a szépség-, és a műszaki hibája miatt ), ha ilyen Mondial ML 808-at tudna a gyűjteményében !

Sokat nem tudok róla írni, mert a neten is amit találtam róla valamit.

Gyártási év : 1998, de másik forrásból a kiadása 1999-es évjárat.

Az sem igazán tisztázott, hogy milyen frekvencián dolgozik, mert van ahol GSM 900 MHz. ,........ de másik oldalon már két sávosként van feltüntetve, vagyis ( GSM 900 / 1800 MHz. ).

Mégegy : "Vintage" korszakból való,( de szerintem ez téves felfogás, mert én inkább retroként árulom ) bár ez is vitatott, mert öltözködés szempontjából, még az 1998 a wikipédia szerint "vintage" módon öltözködtek, és csak azután köszöntött be a "retro" világa !

Mérete : 130 x 50 x 20 mm. ; Súlya : 185 gramm.

Akit , ( vagy akiket ) érdekel a készülék, azokat kérem nézzenek utána az interneten !

Fizetési mód : Személyes átvétel, ill. előre utalással.

Postaköltséget a vevő fizeti !

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.