(Hirdetésazonosító: 22870354) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 9 240  Ft Ár: 8 880  Ft Ár: 10 080  Ft Ár: 9 720  Ft Ár: 12 000  Ft Ár: 9 840  Ft Ár: 9 000  Ft Ár: 9 360  Ft Ár: 9 240  Ft Ár: 9 240  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Szeged
Kategória: Egyéb

Leírás

Ingatlant Venni És Eladni Csak Szakértői Segítséggel Szabad, Hogy NE Veszítsen Anyagiakat!

Ingatlanközvetítés 2% Sikerdíjért!

Értékbecslés Független értékbecslőként, akár 24 órán belül, Szegeden kiszállási díj nélkül, míg az Országban kiszállási díjjal, 72 órán belül.

Az árak Bttó árak!

- Lakás és Telekingatlan értékbecslés: 20.000.-Ft;
- Családi Ház értékbecslés: 30.000.-Ft;
- Üzlethelyiség értékbecslés: 35.000.-Ft.

Új (Olcsó) Szolgáltatás - Online Értékbecslés - 12.000.-Ft.

Ön nyilván ingatlana forgalmi értékével kapcsolatban tájékozódik, és ezért engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam irodánk népszerű szolgáltatását, az online ingatlan értékbecslést, melyet az ország egész területén végzünk.

Mikor lehet szüksége szolgáltatásunkra?

- Elad és szeretné az optimális irányadó árat,
- Vásárolna, és jó alkupozícióba szeretne jutni,
- Ismeri egy ingatlan paramétereit, de az ingatlanba történő bejutás nehézkes vagy lehetetlen,
- Rendelkezik egy értékbecsléssel, de annak eredményét szeretné összevetni egy másikkal,
- Vagyon megosztás során objektíven, minden fél számára egyformán elfogadható a becslési irányadó eredményt szeretne, forgalmi értékként,
- Külföldön tartózkodik, vagy oda telepedett és kíváncsi Magyarországon hagyott ingatlana értékére.

Szolgáltatásunkról azonban tudni kell, hogy az nem a 25/1997 (VIII.1.) PM rendeletben meghatározott értékbecslést jelenti, mert személyes megtekintés nélkül, a tulajdonostól kapott információkat, adatokat használjuk fel!

Mindenképpen alkalmas azonban arra, hogy egy az adás-vétel során a begyűjthető információk egyike legyen, és hozzásegítse Önt a megfelelő ingatlan érték információhoz.

Az ingatlanok forgalmi értékét, a széles adatbázisunkon alapuló piaci összehasonlító számítás, és nettó pótlási érték számítás eredményeiből, a különböző értéknövelő és csökkentő tényezők figyelembe vételével, matematikai - piaci viszonyok alapján képezzük.

Forgalmi érték alatt azt a pénzösszeget értjük, amelyet a nyílt adott ingatlanpiacon az ingatlan tulajdonjogáért és korlátozásmentes használatáért még biztonsággal el lehet érni az adott időpontban.

Tudnia kell azonban, hogy a Tényleges érték, mindig a valós vevő és az eladó közötti alku során realizálódik!

Fizetési módok:

1. Postai utánvétel esetén a kézbesítőnek kell fizetni az értékbecslés díját és a postaköltséget.

2. Banki átutalás esetén a értékbecslés díját és postaköltséget a bankszámlánkra utalja, melynek számát a visszaigazoló e-mailben közöljük. Az összeg bankszámlán való megjelenését követően postázzuk a becslési dokumentumot. Az átutalt összeg megérkezését e-mailben nyugtázzuk. A dokumentum postára adásnak időpontjáról úgyszintén értesítjük.

Banki átutalás esetén, amennyiben az iratok (becslési dokumentum, számla) továbbítására az elektronikus formát választja, akkor postaköltséget sem kell fizetnie!
Feladás dátuma: április 24. 09:56.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.