Ár: 10 000 Ft
Helység: Szeged
Kategória: Egyéb

Venni És Eladni Csak Szakértői Segítséggel Szabad, Hogy NE Veszítsen Anyagiakat!

Az árak az Áfá-t nem tartalmazzák!

- Lakás és Telekingatlan értékbecslés: 15.000.-Ft;
- Családi Ház értékbecslés: 20.000.-Ft;
- Üzlethelyiség értékbecslés: 25.000.-Ft.

Új (Olcsó) Szolgáltatás - Online Értékbecslés!!!!

Az Értékbecslés ára: Bttó. 5.000.-Ft, számlásan!

Szegeden kiszállási díj nélkül, míg az Országban kiszállási díjjal, 72 órán belül.

Ön nyilván ingatlana forgalmi értékével kapcsolatban tájékozódik, és ezért engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam irodánk népszerű szolgáltatását, az online ingatlan értékbecslést, melyet az ország egész területén végzünk.

Mikor lehet szüksége szolgáltatásunkra?

- Elad és szeretné az optimális irányadó árat,
- Vásárolna, és jó alkupozícióba szeretne jutni,
- Ismeri egy ingatlan paramétereit, de az ingatlanba történő bejutás nehézkes vagy lehetetlen,
- Rendelkezik egy értékbecsléssel, de annak eredményét szeretné összevetni egy másikkal,
- Vagyon megosztás során objektíven, minden fél számára egyformán elfogadható a becslési irányadó eredményt szeretne, forgalmi értékként,
- Külföldön tartózkodik, vagy oda telepedett és kíváncsi Magyarországon hagyott ingatlana értékére.

Szolgáltatásunkról azonban tudni kell, hogy az nem a 25/1997 (VIII.1.) PM rendeletben meghatározott értékbecslést jelenti, mert személyes megtekintés nélkül, a tulajdonostól kapott információkat, adatokat használjuk fel!

Mindenképpen alkalmas azonban arra, hogy egy az adás-vétel során a begyűjthető információk egyike legyen, és hozzásegítse Önt a megfelelő ingatlan érték információhoz.

Az ingatlanok forgalmi értékét, a széles adatbázisunkon alapuló piaci összehasonlító számítás, és nettó pótlási érték számítás eredményeiből, a különböző értéknövelő és csökkentő tényezők figyelembe vételével, matematikai - piaci viszonyok alapján képezzük.

Forgalmi érték alatt azt a pénzösszeget értjük, amelyet a nyílt adott ingatlanpiacon az ingatlan tulajdonjogáért és korlátozásmentes használatáért még biztonsággal el lehet érni az adott időpontban.

Tudnia kell azonban, hogy a Tényleges érték, mindig a valós vevő és az eladó közötti alku során realizálódik!

Fizetési módok:

1. Postai utánvétel esetén a kézbesítőnek kell fizetni az értékbecslés díját és a postaköltséget.

2. Banki átutalás esetén a értékbecslés díját és postaköltséget a bankszámlánkra utalja, melynek számát a visszaigazoló e-mailben közöljük. Az összeg bankszámlán való megjelenését követően postázzuk a becslési dokumentumot. Az átutalt összeg megérkezését e-mailben nyugtázzuk. A dokumentum postára adásnak időpontjáról úgyszintén értesítjük.

Banki átutalás esetén, amennyiben az iratok (becslési dokumentum, számla) továbbítására az elektronikus formát választja, akkor postaköltséget sem kell fizetnie!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.