Ár: 14 000 Ft
Helység: Szeged
Kategória: Babaápolás, biztonság

Eladó a képen látható Philips Avent Digitális gőzsterilizáló.
Megkímélt, tökéletesen működő állapotban.

A Philips Avent Digitális gőzsterilizáló gyorsan és folyamatosan dolgozik, az eszközöket sterilen tartva addig, amíg szükség van rájuk. Önnek így több ideje marad a napi teendők ellátására.

Bármikor rendelkezésére áll, 24 órán át steril állapotot biztosító fejlett technológia.

Speciális digitális kijelző és hangjelzés:
A kijelző és a hangjelzések értesítik, ha a sterilizálás befejeződött és azt is leolvashatja, hogy mennyi ideig marad a tartalom steril. A kijelző akkor is figyelmezteti, ha túl sok vagy túl kevés vizet töltött a sterilizálóba. Mindig biztos lehet benne, hogy a sterilizálás alapos és megbízható volt.

Steril, használatra kész tartalom kb. 6 perc alatt:
A gőzsterilizálás előnye, hogy sokkal gyorsabb (és biztonságosabb), mint a hagyományos forralás. A 6 db cumisüveget, etetőcumit és zárókupakot egyszerre az elektronikus sterilizáló mindössze 6 perc alatt sterilizál.

Akár 6 Philips Avent cumisüveg is belefér:
A praktikus tervezésű sterilizáló csak kis helyet foglal a konyhában, pedig hat Philips Avent cumisüveg vagy két Philips Avent mellszívó is belefér. Az összepattintható két belső kosár mosogatógépbe helyezhető, ami jelentősen leegyszerűsíti a kisebb eszközök (például a játszócumik és etetőcumik) előzetes tisztítását.

Öntsön bele vizet, tegye bele az eszközöket és válassza ki a kívánt módot!
A továbbfejlesztett működésű elektronikus sterilizáló egyszerűen használható. Csak töltsön bele vizet, tegye be a cumisüvegeket, mellszívót vagy tartozékokat, majd válassza ki az üzemmódot. Az 1. üzemmód egyetlen sterilizálási ciklust végez, ami igen hasznos, ha minden eszközt egyszerre szeretne kivenni. A 2. üzemmód 24 órás sterilizálást jelent, ami akkor igen kényelmes, ha az eszközöket egy teljes éjszakán át a sterilizálóban kívánja hagyni, vagy ha egyetlen cumisüveget szeretne kivenni minden etetéshez. A sterilizáló készülék mindenki számára egyszerűbbé teszi a mindennapos sterilizálást.

Sterilen tartja tartalmát éjjel és nappal:
A 24 órán át sterilen tartó korszerű sterilizálóval gondoskodhat róla, hogy mindig legyen sterilizált cumisüveg. A készülék 6 óránként automatikusan újra sterilizál. A praktikus Szünet gomb használatával bármikor beleteheti vagy kiveheti, amire szüksége van, mivel a elektronikus sterilizáló automatikusan sterilizálja tartalmát.

A természetes, gőzzel való sterilizálás extra védelmet biztosít:
A sterilizálás célja, hogy megvédje a csecsemőt a különösen káros baktériumoktól, amíg immunrendszere meg nem erősödik. A Philips Avent sterilizáló a kórházi eljárást, a gőzsterilizálást alkalmazza, amely gyors, egyszerű és hatékony, vegyi anyagok nélküli.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.