#main_content { width: 985px !important; margin-right: 0 !important; } #mainer_content { position: relative; width: 985px !important; } #right_column { display: none; }

Magnum hű gazdit keres

Hirdető Takács Kata. Feladás dátuma július 28. 22:14. Hirdetés kezelése
Ár: Ingyen elvihető
Kerület: XV.
Kategória: Háziállat

Magnum
2006.10.10.-én született, vélhetően labrador-dog keverék, nagytermetű, kb. 43 kg, ivartalanított kan kutya.
Gazdája kórházba került, majd a kutyát a szomszédok vették pártfogásukba, mikor egyértelművé vált: a gazda már nem jön haza, nem lesz képes önálló életre. Szerencséje volt, hogy segítő kezet talált a szomszédokban, akik szeretettel gondoskodtak róla, míg helyünk ürült és átvehettük.
A gondozásunkba kerülése után egy darabig még siratta elvesztett gazdáját és a régi életét, mert míg megszokott otthonában élt, várta a gazdit, remélte, majdcsak visszajön a költözés azonban megérttette vele: az az élet már nincs többé, visszavonhatatlanul vége, és a gazdi sem jön érte. Magnum minden mozdulatán látszik: szerették, foglalkoztak vele, társ volt. Pár nap után aztán magára talált, és kibontakozott az igazi Magnum, aki egy hatalmas, csupa jóság, csupa szív óriás. Magnum, méretei ellenére szépen sétál pórázon, Az ül, áll, fekszik parancsokat már bekerüléskor is ismerte, és alkalmazta, és hosszú pórázon már- annak, akit ismer, és elfogad - 100%-ig behívható. Bár a legtöbb sétáltatóját simán elránthatná, ő azonban figyel, és alkalmazkodik, nem húz, nem rángatja a pórázt.
Kínosan szobatiszta kutya, minden körülmények között, emellett egy kultúr kutya is: megbecsüli a pokrócot, paplant, ha kap, soha nem szed szét semmit sem. Miért is tenné? Lakásban élt, ismeri a lakáshasználat szabályait.
Más kutyákkal jól kijön, bár az apró, számára idegesítő, és őt vegzáló kanokra néha rászól, de istenem, senki türelme sem végtelen. Imád emberközelben lenni, pláne, ha az adott embernél akad némi elemózsia is, mert enni is nagyon szeret, sőt, nem válogat, a száraztápot ugyanolyan szívesen fogyasztja, mint a házi kosztot. A mérete miatt hajlamosabb a gyomorcsavarodásra, mint a kisebb testű társai, így a napi adagját elfelezve, kétszerre kapja meg, reggel és este.
Roppant jó kisugárzása is van, jó hatással van más kutyákra is, jelenleg egy olyan szuka kutyával van együtt, aki egyetlen más kutyával sem jön ki, Magnumot viszont az első perctől elfogadta, és mostanra országos cimborák lettek.
Magnum tökéletes társa lehet idősebbeknek is, nincs ugyanis hatalmas mozgásigénye, de szívesen elsétálgat a maga tempójában hosszabb ideig is. Rövid szőre miatt lakásba ajánljuk, kertes ház esetén minimum bent alvást szeretnénk neki, ideális esetben a gazdinak van saját fotelja, amit megoszt Magnummal, hiszen ő akkor lenne a legboldogabb, ha közvetlen a gazdája mellől nézhetné esténként a híradót.
Magnumról érdeklődni Takács Katinál lehet a 06 70 223 64 76-os telefonszámon.
Kapcsolat a hirdetővel

#
Mutasd!
  • Ha nem ismered az eladót, soha ne fizess neki előre!
  • Még ha az eladó fel is fedi személyes adatait vagy bankszámlaszámát, ez nem garancia a becsapás ellen.
  • Ha lehetséges, kérd el az eredeti számlát, és kérj egy írásos nyugtát a vásárlásról.
  • Ha találkozol az eladóval, ezt mindenképp nyilvános helyen tedd!
  • Az üzenet elküldésével elfogadod Felhasználói szabalyzatunkat.
Megrendelem ingyenes házhozszállítással

Ha meg szeretnéd rendelni a terméket ingyenes házhozszállítással, kérjük lépj be felhasználói fiókodba. Ha még nincsen felhasználói fiókod, akkor regisztrálj egyet.

Belépek - Regisztrálok
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
Ingyen elvihető
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!
Kapcsolat a hirdetővel
A hirdető összes hirdetése


első oldal előző 1 2 3 4 következő utolsó oldal