Ár: 20 000 Ft
Kerület: V.
Kategória: Webszolgáltatás

Weboldalkészítést vállalunk cégeknek, magánszemélyeknek már nettó 20.000 forinttól.

Amennyiben a tárhelyet és a domaint is tőlünk rendeli, abban az esetben egy céges bemutatkozó oldal ára - amelynek tartalma nem haladja meg az 6 aloldalt - mindössze 24.000 forintjába kerül. Ebben az árban már benne van a tárhely, a domain és az üzemeltetés éves díja is!

Az egy év letelte után a hosszabbítás a fenti szolgáltatásokkal -
tárhely+domain+üzemeltetés - nettó 12.000 Ft/év.

További aloldalak létrehozásához egyeztetés szükséges az ár kialakítása szempontjából, de garantáltan a piac legolcsóbb díjaival dolgozunk, és minden igényt kielégítő weboldalakat készítünk.

Tapasztalatunk szerint, egy kellőképpen részletes céges bemutatkozó honlapon az esetek 70%-ában elég 10 aloldal.

Elfelejtheti a számolgatást, hogy vajon megéri-e Önnek weboldalt készíttetni, és nem kell hozzá spórolnia sem, hogy magáénak tudhasson egy saját honlapot. Ez az összeg egyetlen cég büdzséjét sem nyirbálja meg úgy, amit később meg lehetne bánni.

Mi nem (wordpress, joomla, drupal) nyílt forráskódú sablon weboldalakat készítünk, hanem egyedi, zárt forráskódú rendszerekkel dolgozunk.

A számlaképesség és a megbeszéltek papíron történő rögzítése nálunk nem kuriózum, hanem természetes velejárója az közös munkának.

Megbízhatóság, hitelesség, őszinteség. Ez az, amit tőlünk kapnak megrendelőink a weboldaluk mellé.

Ha gondolkodott már egy céges weboldalban, de még mindig hezitál, hívjon minket bizalommal és ha mást nem is, de beszélgessünk róla, hogy tiszta képet kapjon annak elkészítéséről, üzemeltetéséről és nélkülözhetetlen velejáróiról hosszú távon.

Mindezt őszintén, kendőzetlenül, jó tanácsokkal ellátva.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.