Ár: 20 000 Ft
Kerület: V.
Kategória: Webszolgáltatás

Weboldalkészítést vállalunk cégeknek, magánszemélyeknek már nettó 20.000 forinttól. Nem csalás, nem ámítás, nem gagyi!

Amennyiben a tárhelyet és a domaint is tőlünk rendeli, abban az esetben egy céges bemutatkozó oldal ára - amelynek tartalma nem haladja meg az 10 aloldalt - mindössze 20.000 forintjába kerül. További aloldalak létrehozásához egyeztetés szükséges az ár kialakítása szempontjából, de garantáltan a piac legolcsóbb díjaival dolgozunk, és minden igényt kielégítő weboldalakat készítünk.

Tapasztalatunk szerint, egy kellőképpen részletes céges bemutatkozó honlapon az esetek 50%-ában elég 10 aloldal.

Elfelejtheti a számolgatást, hogy vajon megéri-e Önnek weboldalt készíttetni, és nem kell hozzá spórolnia sem, hogy magáénak tudhasson egy saját honlapot. Ez az összeg egyetlen cég büdzséjét sem nyirbálja meg úgy, amit később meg lehetne bánni.

Cégünk bonyolultabb, akár több millió forint értékű weboldalt is elkészít az igényektől függően. Ilyen esetben egyedi specifikációra és egyeztetésre van szükség. Ennek függvényében kap tőlünk árajánlatot.

Mi nem (wordpress, joomla, drupal) nyílt forráskódú sablon weboldalakat készítünk, hanem egyedi, zárt forráskódú rendszerekkel dolgozunk, melyek nem igényelnek folyamatos felügyeletet, frissítéseket, javításokat, melyekért legtöbbször plusz összeget kérnek el a tamplete weboldal elkészítői.

A számlaképesség és a megbeszéltek papíron történő rögzítése nálunk nem kuriózum, hanem természetes velejárója az közös munkának.

Megbízhatóság, hitelesség, őszinteség. Ez az, amit tőlünk kapnak megrendelőink a weboldaluk mellé.

Ha gondolkodott már egy céges weboldalban, de még mindig hezitál, hívjon minket bizalommal és ha mást nem is, de beszélgessünk róla, hogy tiszta képet kapjon annak elkészítéséről, üzemeltetéséről és nélkülözhetetlen velejáróiról hosszú távon.

Mindezt őszintén, kendőzetlenül, jó tanácsokkal ellátva.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.