Kerület: V.
Kategória: Webszolgáltatás

Cégünk weboldalkészítést vállal, akár már díjmentesen is. Nem csalás, nem ámítás!

Amennyiben a tárhelyet és a domaint is tőlünk rendeli, abban az esetben egy céges bemutatkozó oldal ára - amelynek tartalma nem haladja meg az 5 aloldalt, 0 Ft.

10 aloldalig 10.000, 20 aloldalig 20.000, 20 aloldal felett 40.000 Ft egy céges weboldal elkészítési díja.

Cégünk bonyolultabb, akár több millió forint értékű weboldalt is elkészít az igényektől függően. Természetesen ilyen esetben egyedi specifikációra és egyeztetésre van szükség. Ennek függvényében kap tőlünk árajánlatot.

Mi nem (wordpress, joomla, drupal) nyílt forráskódú sablon weboldalakat készítünk, hanem egyedi, zárt forráskódú rendszerekkel dolgozunk.

A számlaképesség és a megbeszéltek papíron történő rögzítése nálunk nem kuriózum, hanem természetes velejárója az közös munkának.

Bizalom, hitelesség, őszinteség. Ez az, amit tőlünk kapnak megrendelőink a weboldaluk mellé.

Ha gondolkozott már egy céges weboldalban, de még mindig hezitál, hívjon minket bizalommal és ha mást nem, beszélgessünk róla, hogy tiszta képet kapjon annak elkészítéséről, üzemeltetéséről és nélkülözhetetlen velejáróiról hosszú távon.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.