Kerület: III.
Kategória: IT / telekommunikáció
Jelentkezéshez szükséges dokumentumok: önéletrajz
Jelentkezés bérigény megjelölésével
Tapasztalat: 1-2 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
Elvárt végzettség: szakiskola/szakmunkás képző
Szükséges nyelvtudás: nem igényel
Munkakör megnevezése: IT support, Helpdesk-es

Informatikában jártas, jó kommunikációs képességű kollégát keresünk saját fejlesztésű szoftvereink támogatásához!
27 éve fejlesztünk rendszereket az egészségügy területére. Programjainkat telepítjük, betanítjuk és használatukhoz teljes körű informatikai támogatást adunk. Ennek során karbantartjuk és javítjuk a hardver eszközöket, de ami ennél lényegesen több munkát jelent, segítünk a program üzemeltetése során felmerülő kérdések megválaszolásában. A program bonyolultsága miatt gyakran kell a ritkán használt funkciók használatában segítséget nyújtani. A program szerteágazó elektronikus kapcsolatokkal rendelkezik (elektronikus rendelés, on-line lekérdezések, adatszolgáltatások, webáruház stb.) és ezek üzemeltetése során fellépő technikai hibák, beállítási nehézségek kezelése és adminisztrálása is sok feladatot ad.

Olyan kollégát keresünk, aki a fenti tevékenységbe be tud illeszkedni. A feladatok elvégzéséhez informatikai tapasztalat szükséges. Követelmény az operációs rendszerek (Win7, Win10) alapos ismerete. Programjaink magas szintű ismerete alapkövetelmény a munkavégzéshez, az ezzel kapcsolatos ismeretek megszerzése 3-6 hónap. Mivel az ügyfelekkel napi szinten kell a kapcsolatot tartani, fontos a jó kommunikációs készség! Jogosítvány szükséges! Pontos precíz adminisztrálás is elvárás!

Budapesten a III. kerületben kulturált, konyhával és zuhanyzóval felszerelt, rendezett irodában történik a munkavégzés.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal lehet a bagi@qb.hu email címen!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.