Ár: 80 000 Ft
Helység: Karcag
Kategória: Adminisztráció / irodai munka
Tapasztalat: 3-5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Olyan otthoni internetes munkát keresek, ami hosszútávra szól és valódi. Szeretnék újra számítani és a Társadalom hasznos tagja lenni.
Nem találtunk megfizethető lakást Budapesten, így haza kellett költöztünk a szüleimhez, vidékre, itt viszont mozgássérültként nincs lehetőségem dolgozni, de mégis szeretnék pénzt keresni, hogy saját lakásunk lehessen és szeretném hasznosan eltölteni az itthon létemet.
Az legutóbbi munkámban egy online újságnak töltöttem fel cikkeket egy erre elkészített admin felületen és meg is szerkesztettem ezeket. Előzőleg pedig egy bútor webáruháznak segítettem az új termékek felvitelében, termékcímkék készítésében és módosítában.
Ügyfélszolgálatos- recepciós munkatársként dolgoztam a II. kerületi Városfejlesztő Zrt-nél és Kerület Kártya készítése mellett, lakossági panaszbejelentő felületet kezeltem, telefonokat fogadtam, apróhirdetéseket vettem fel a Budai Polgár nevű kerületi lap számára, valamint BKV bérleteket adtam ki amellett, hogy kisebb irodai munkákat láttam el, számláztam és a pénzt kezeltem.
Azelőtt is dolgoztam egy rádiónál és egy internetkávézóban, de voltam már adminisztrátor, irattárazó, adatgyűjtő távmunkában és cikkíró is.
Egy nagyvállalat távmunkásaként is tevékenykedtem már, mint cikkíró, ami többek között 3D nyomtatókkal is foglalkozott, ott pedig cikkeket írtam a 3D nyomtatás fejlődéséről az élelmiszeripar, orvos technológia, divat, sport és autóipar területén, amiket aztán fel is töltöttem a http://www.3d-printtech.hu weboldalra angolul és magyarul is. Valamint Facebook-on való kapcsolatépítő, adatgyűjtő és más cégekkel, egyetemekkel való kapcsolatfelvételben segítettem.
Jól fogalmazok és ügyelek a helyes írásra, szorgalmas, kitartó vagyok és igényes a munkámra. Szeretnék az Önök sikeres és lendületes csapatának egy újabb segítőkész tagja lenni és sokrétű, adminisztrációs, adatrögzítői tapasztalataim, valamint Word, Excel ismereteim Önöknél kamatoztatni. Értek a függvényekhez, formázáshoz és már több munkámhoz én készítettem Photoshoppal képeket. Munkáimban igyekszek jól teljesíteni, tanulékony vagyok és fogékony az új dolgokra, bírom a stresszt.

Van angol szóbeli vizsgám, de nem volt rá módom, hogy eddig használjam, mert munkáim során inkább írnom kellett, így abban vagyok jó.
Ha Önnek adatokat kellene valamiről keresnem, vagy kézzel írott dolgokat át kellene Word-be, vagy Excel-be vinni, vagy ha az olvasottak közül bármelyikre is lát lehetőséget, szívesen elvállalnám.
Várom jelentkezését, ha van hely számomra az Ön cégében!

Tisztelettel: Pető Szilvia

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.