Ár: 2 000 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Tamás Aladár, a munkásmozgalom régi harcosa, irodalomszervező, író és költő, a húszas évek elején megjelent két verseskötete után, több mint ötven év elteltével jelentkezik ismét verseinek gyűjteményével. Ez a kötet a hetvenes évek elejétől született új verseit foglalja magában. E versek legáltalánosabb jellemzője a rímek börtönéből kiszabadult gondolat. Egységes, befejezett építmény ez a mű, valójában modern eposz. Valamennyi darabja úgy éli önálló életét, hogy az egész kötet szerves részeként új értelmet kap. Nem könnyed versek ezek, nem játékos hangulatot intonálnak, hanem a lankadatlan harcost mutatják be vesztes és győztes csatái után. Tamás Aladár költészete olyan színfoltja mai költészetünknek, amelynek hiányában az egész szegényebb lenne. A kötetet a költő nyolcvanadik születésnapján nyújtjuk át az olvasónak.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.