Ár: 200 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (Újpest központban vagy az Árpád úton a Víztoronynál, esetleg a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában) vagy bankszámlára utalás után küldöm ajánlott postai küldeményként, esetleg utánvéttel futárral.

Részlet a kötetből: "Végigjárta a házat. Minden lépése tompa kongást fakasztott a szőnyegtelen padlóból. A bolthajtásos falak felkapták a hangot és továbbadták az üresen tátongó többi szobának. Bútoraikat, régi öblös és kényelmes lakótársaikat most vitte el három óriási bútorszállító kocsin a kezét dörzsölő, elégedett kereskedő. Az udvaron a többinél sokkal kisebb kocsiban már csak a keservesen kiválogatott legszükségesebbek várakoztak. Márta most csak sötéten maradt helyüket láthatta már. A kicsit fakult festésű, sárga padlón s a nagyobb szobák összetaposott parkettjén világosabb foltok árulták el, mi hol állt. De a leány a multlátók nézésével figyelte a különböző alakú és színű foltokat. így rendre kinőttek szeme előtt a bútorok. Leterültek a szőnyegek. S az ablakok felett tátongó szöghelyeket újra elfedték a függönyök. Képek simultak a falakra. S az elhagyatottságra felkészült régi házon alakok suhantak át. Kívülről öccse kurjongatása hirdette, hogy Pista a gyermekek minden változásnak örülő képességével élvezi a kocsik elindulását. Talán neki boldogság multjuk távozása s még nagyobb boldogság lesz, ha maguk is indulhatnak új életük elébe. De Márta, a romboló Márta, mint haragvó nagynénje elnevezte, most összetörten, elkínzottan ült le hatalmas bőröndjére. Gondolatban követte a bútorokat; gazdát hamar találnak, az bizonyos. Új gazdagok most szeretik betelepíteni régi korok és régi szokások külső emlékeit. De megbecsülik-e? Megérzik-e, hogy minden darab meséket tud? Vajjon elmondatja-e legalább eggyel valaki a régi történeteket?"

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.