Ár: 800 Ft
Kerület: XIV.
Kategória: Egyéb

Sue Rose: 100 Hasznos ötlet Színek
Az Alexandra által kiadott könyvecske hasznos útmutató azoknak, akik szeretnék újjávarázsolni otthonukat, azonban nem nagyberuházásban gondolkodnak, csak apró, ám jelentős változtatásokban. A könyv külön fejezetekben tér ki a nappalira, a konyhára, az előszobára, a fürdőre és a hálószobára, ezen belül mindegyik témában megtalálhatjuk az egy nap alatt kivitelezhető megoldásokat, a pillanatokon belül megvalósítható ötleteket, tippeket kapunk és a stílustárban olyan megoldásokra bukkanunk, amelyek segítenek abban, hogy személyiségünkhöz illő, különleges újításokkal dobjuk fel lakásunkat.

Megismerhetjük a színek hatását, és azt is, hogy egy-egy színkombinációval milyen összképet kaphatunk például a kiegészítő színek egymásmellettisége megnyugtató, kiegyensúlyozott hatást vált ki, de a komplementer színek összessége is lágy, egyszerűbb környezetet teremt. Ha azonban szeretjük a vadabb, élénkebb szobabelsőt, akkor kísérletezhetünk az egymással kontrasztban álló színekkel is, sőt egymást ütő árnyalatokat is választhatunk. A lényeg, hogy négynél több alapszín ne legyen egy helyiségben, mert az már a diszharmónia érzését kelti.

Megtudhatjuk, hogyan lehetséges egy padlót újjávarázsolni többféle módon, hogyan dobhatjuk fel az előszobafalat, mit kell tennünk a lámpaburával, hogy bohókásabb legyen, hogyan fessük ki a kádat, hogy a tengerparton érezzük magunkat, hogyan érhetünk el mexikói feelinget a konyhában, hogyan váltsuk ki a letisztultság érzetét egy étkezőben stb.

A rengeteg igényes és színes fotó, a könnyen olvasható magyarázó szövegek és a praktikus tanácsok meghozzák az olvasó kedvét ahhoz, hogy ecsetet, papírt, szövetet, ollót ragadjon és megvalósítsa elképzeléseit.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.