Céges
Feladás dátuma: december 1. 10:20. Hirdetés kezelése »
Ár: 34 900 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Autóhifi, autónavigáció

A Sony CDX-G3200UV egy karbon mintás előlappal rendelkező MP3/CD rádió, amelyet USB és AUX bemenettel is elláttak. Androidos vagy iphone telefonról kábeles kapcsolattal könnyel lejátszhatóak kedvenc zenéink. A kíváló minőségű FLAC tömörített fájlok is lejátszhatóak az USB-n keresztül. Kormánytávvezérlővel is kompatibilis, amelyhez külön autóspecifikus adaptert kell vásárolni. 35.000 színlehetőségből választhatja ki, hogy milyen legyen a kijelző és a gombok színe.

A MEGA Bass erővel tölt meg minden egyes mély hangot. Az Extra Bass2 gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Csak nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és máris élvezheti a dinamikus hangot.

Testreszabott hangzás a tízsávos hangszínszabályzóval. A 10 sávos, grafikus hangszínszabályozóval saját ízléséhez igazíthatja az audiolejátszást. A csúszkákkal egyéni hangzásvilágot alakíthat ki, de a 10 alapbeállítás közül is választhat. Az új karaoke mód lehalkítja az ének- és beszédhangok frekvenciáit, így autójában is kedvére énekelhet kedvenc zenéire.

Kézi készülék csatlakoztatása USB-kapcsolattal. Ha az MP3-lejátszót az elülső USB-porthoz csatlakoztatja, hozzáférhet mobil zenetárához.

Az AOA 2.0 protokoll révén az okostelefonos alkalmazásokból játszhat le zenét. Az USB-csatlakozó kompatibilis az Android Open Accessory 2.0 protokollal. azaz minden olyan zene lejátszására képes, amely kompatibilis az androidos okostelefonnal és alkalmazásaival. Egyszerűen csatlakoztassa a telefont az elülső USB-porthoz, így annak képernyőjén tallózhat a lejátszási listák között.

Kiváló minőségű FLAC fájlok hallgathatók rajta. A FLAC fájlformátum az MP3-tól eltérően hangminőség-veszteség nélkül tömöríti az audiojeleket. Csatlakozzon az elülső USB-porthoz, és játssza le teljes pompájukban az FLAC fájlokat.
Digitális szűrőkkel a hangsugárzókra optimalizált hang. A hangsugárzók akkor működnek a legjobban, ha a legmegfelelőbb frekvenciákat szólaltatják meg rajtuk. A felüláteresztő szűrő a magas és közepes frekvenciájú hangokat a teljes tartományú hangsugárzóra irányítja, míg az aluláteresztő szűrő csak a basszushangokat engedi a mélynyomóra.
Az autó megjelenéséhez illő, kétfokozatú színes megvilágítás. 35.000 különböző árnyalatból választhatja ki az autó színéhez illő műszerfal- és képernyő-megvilágítást.
4x55W max. teljesítményú S-MOSFET végfok
RDS rádióvevő, 18FM, 6MW, 6LW
USB elólapi csatlakozás
AUX elólapi csatlakozás
Androidos telefonokon található zenetartalmak lejátszása
ipod vezérlés
CD/MP3/WMA lejátszási lehetóség
FLAC lejtászás
2 pár RCA kimenet
10 sávos equalizer
HP és LP filterek (alul és felüláteresztó, 80/100/120Hz)
Hátsó basszus kiemeló
Dinamikus Loudness
Kormány távvezérló adapter csatlakoztatható. Külön kell megvásárolni. Ajánlott a Dietz termékkínálata.
35.000 színű, beállítható gombvilágítás és kijelző
Levehetó Carbon mintás elólap
Sony 4x55W MOSFET
Érezze a zenét
A nagy teljesítményű 4 x 55 W-os erősítés nyújtotta erőteljes hangzásnak köszönhetően minden egyes zeneszám részletgazdagsága és dinamikája tökéletesen érvényesül. A testreszabható lejátszási beállítások és a korszerű hangtechnológia lehetővé teszi a hangzás tetszés szerinti beállítását.
FLAC
CD minőség kisebb méretben
A FLAC egy olyan tömöritési mód, amellyel a digitális audio jeleket veszteségmentesen lehet eltárolni a fájl méretének csökkentése mellett információvesztés nélkül. A végeredmény pedig egy igazán magas hangminőségű zenei fájl, mely CD hangzást biztosít - kisebb tárhelyen!
Sony 35.000 szín
Az Ön autója, az Ön színei
Válasszon akár 35 000 különböző szín közül, hogy a ragyogó fények összhangban legyenek autója belső terével. A kétzónás megvilágítás lehetővé teszi, hogy külön beállításokat alkalmazhasson a kulcs és a képernyő környékén.
Beszerzési idő:1-3 munkanap!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.