Ár: 2 900 Ft
Kerület: XIV.
Kategória: Társasjáték

A játszva tanító, beszélő játék

Több mint száz képes találós kérdés 12 témakörben.
Ajánlott 3-6 éves korig, 1 játékos

A Sapientino Champion játékos formában ismerteti meg a gyerekeket a színek és formák világával, valamint a kisebb, nagyobb fogalmával és a környezetükkel. A szépen illusztrált lapokon a gyerekeknek különböző feladatokat kell megoldaniuk úgy, mint pl. megkeresni a tárgyak árnyékát, vagy helyét a szobában.

A képes táblákon különböző nehézségi fokozatú feladatok találjatók, melyek aktív játékra motiválják a kisgyermeket. A színes ábrák megmozgatják a fantáziát, és felfedezésekre csábítanak, hiszen a gyerekekeket leginkább érdeklő témákat dolgozozzák fel.

A játék menete: kiválasztunk egy képes táblát, és ráhelyezzük a kezelőpultra. A gyermek az egyik keresőt valamelyik ábra érinkezőjéhez illeszti, majd a másik keresővel kipróbálja, vajon csakugyan az-e a választott ábra párja, amelyikre ő gondol. Ha helyesen gondolkodott, kedves dallam jutalmazza a jó választ

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.