Kerület: VII.
Kategória: Javítás-szerelés

Bélésjavítás, béléscsere, válltömés, és protektor csere.Ruhabélelés kabát bélelés bunda bélelés nadrág bélelés szoknya bélelés zakó bélelés blézer bélelés dzseki bélelés

Vannak kedvenceink, amelyektől az ősz beálltával búcsúznunk kell, mert az idő hűvösre válásával már nem nyújtanak kellő védelmet. De vajon tényleg így van? Tényleg le kell tennünk ezeket a ruhadarabokat? Vannak esetek, amikor nem muszáj ezt megtennünk.
Béleletlen ruhadarabok bélelését is vállaljuk, amennyiben az adott ruhadarab méretéből adódóan - be tudja fogadni a bélésanyagot. Tehát ha az adott ruhadarab éppen jó ránk, passzentos, ebben az esetben már nincs hely a plusz bélésanyagnak. Ha viszont van a ruhadarabban annyi ráhagyás, hogy a béléssel együtt még jó legyen ránk, akkor elvileg tudjuk bélelni a kedvencet. Ha nem biztos benne, hogy ruhája bélelhető, hozza be hozzánk, és segítünk eldönteni.

Bélésjavítás:
Sok esetben nincs szükség a béléscserére, mert a bélés károsodása olyan mértékű, hogy az még javítható. Főleg a felfeslések, a bélés külső szövetének, varratainak a feslése az, ami műszövéssel, és egyéb eljárással javítható. A bélés rögzítése, ha cipzáras megoldású, és a cipzár romlott el, javítható, ha kigombolható, és a gomb környékén van kiszakadva a bélésanyag, szintén a javítható kategóriába esik. Ilyenkor a bélésrögzítő cipzárt javítjuk, ha a cipzár foghíjas, magát a cipzárt cseréljük. Nagy választékban tartunk különböző cipzárakat, így igen valószínű, hogy akár azonnal is meg tudjuk javítani vagy cserélni a bélés cipzárját. A gombolható bélések javítását is nagy rutinnal végezzük belvárosi Ruhaklinikánkban.

Béléscsere:
Vannak azonban olyan sajnálatos esetek, amikor a bélés már nem menthető, mert maga a bélés anyaga már szétfoszlik, szétesik, elveszti a tartását. ilyen esetekben a béléscsere jelent egyedül megoldást. A béléscsere során a régi bélést kibontjuk, eltávolítjuk, majd az új bélésanyagot a régi alapján bemintázzuk, méretre szabjuk, leszegjük, és készre varrjuk. Bélésanyagok széles választékával rendelkezünk, így szinte minden ruhadarab bélésének cseréjét el tudjuk végezni.

Pár konkrét ruhadarab, amelyekben jellemzően cserélünk, javítunk bélést:
Kabát, bőrkabát, irhakabát, szőrmekabát, bunda, bőrdzseki, bőrnadrág, bőrszoknya, motoros bőrruházat, pufi dzseki, szoknya, ruha, zakó, blézer stb.
Ezekben a ruhadarabokban viszonylag gyakran cserélünk bélést, mert főleg a bőrruházat esetében a ruházat külső rétege jóval tartósabb, mint a belseje, így a kevésbé időtálló, sérülékenyebb belső részt időnként javítani, cserélni kell.

Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Ruhaklinika

Telefonszám:
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-18 h,
Vasárnap: 10-18 h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.