Kerület: VII.
Kategória: Egyéb

Sikeres volt a fogyókúra? Úgy véli divatosabb lenne a nadrág, ha szűkebb lenne? Mi beszűkítjük.

A ruhaszűkítéseknek nagyon sok fajtája létezik. Ha nem több méretnyi a különbség, nagyon szépen megoldható a szűkítés. Ha sokkal nagyobb a ruhadarab, általában csak finomítani lehet a bőségen.

Nadrágok, farmerek szűkítése:
- szár szűkítés: ha túl bő/trapéz/ a nadrág szára és egyenesvonalút szeretnénk belőle,akkor térdtől lefelé a szár külső-belső oldalából egyformán veszünk el, hogy ne csavarodjon a szár egyik irányba se. Amikor csak nagyon keveset kell elszűkíteni, elegendő az egyik oldalból elvenni.
- derék szűkítés: nagyon bő nadrágnál két oldalról veszünk el, ilyenkor a varrást az övbújtató alá rejtjük el.
- derék szűkítés hátul: a hátsó fenékvarrásból is el lehet szűkíteni, csak ha hátul zsebek vannak, vigyáznunk kell, hogy a 2 zseb széle ne kerüljön túl közel egymáshoz.

Szoknya szűkítés:
- két oldalról derékbontás nélkül: a derékpánt alatti résztől szűkítünk csípő aljáig, vagy végig, attól függően, hogy a fazon hogy kívánja.

- derékbontással: ha derékban is bő a szoknya, akkor vagy lebontjuk az egész derékpántot, kivesszük belőle a többletet és visszavarrjuk, vagy az egyszerűbb módszert választjuk, nem bontjuk le az egész derékpántot, csak 2 oldalt kicsit megbontjuk és ott vesszük el a többletet.
-gumi: kis bőségnél megoldás lehet a gumi bevarrása is, ami pár centimétert szépen össze tud húzni, és kényelmes is. Ez kerülhet 2 oldalra, vagy hátulra, vagy teljesen körbe.

Szoknya, nadrág derék felemelés:
Ha túl magas a derékrésze szoknyánknak,nadrágunknak, lebontjuk és kivágunk az ülepmagasságból, majd a derékpánt visszakerül, vagy megszűnik és más módon dolgozzuk el a derékrészt.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.