Régipénzek vétele, Numizmatikai Aukciók

Céges hirdetés
Hirdető Molnár Péter. Feladás dátuma április 13. 19:06. Hirdetés kezelése
Ár: -
Kerület: VI.
Kategória: Műtárgy, gyűjtemény

A Procopius Numizmatika Érmebolt és Aukciós Ház folyamatosan vásárol, illetve vesz át aukcióra régi érméket, papírpénzeket, egyes darabokat és komplett gyűjteményeket is.

Az ókori érméktől kezdve, Magyar, külföldi egyaránt érdekes lehet, de természetesen papírpénzeket is vásárolunk. (arany, ezüst is)

Hivatalos érmeboltként diszkrét biztonságos belvárosi irodánkban történik az átvétel. Mi nem válogatunk, mindent megvásárolunk, aminek értéke van.

H-P 10-17.30 között folyamatos a felvásárlás, a kedd egy kicsit zsúfoltabb, egyéb napokon nem kell igazán várakozási időre számítani.

Telefon: 061 269 2890 ill. 0630 397 67 48

átvételi iroda: Budapest, VI. Vörösmarty u. 61.

A kereskedéshez rendelkezünk a szükséges engedélyekkel, így a Nemesfémhitelesítő és Vizsgáló Hatóság engedélyével is, ami nélkül hivatalosan nemesfém tartalmú tárgyakkal, arany, ezüst érmékkel nem lehet kereskedni.

NEHITI engedély szám: PR 6901

Vásárlásainknál elsősorban azonnal készpénzben fizetünk, de ammennyiben a vételárban elképzeléseink nem találkoznak, lehetőség van aukciós, illetve bizományosi értékesítésre is.

A bizományosi értékesítás azért előnyös az eladó szempontjából, mert a cég nem a saját tőkéjét használja, így kisebb árrést alkalmazunk. Ezt akkor javasoljuk, ha a vételár pillanatnyilag nem hiányzik Önnek, és inkább a bevétel maximalizálását választja.

Előfordulhat némely esetben, hogy adózó, hivtalos kereskedőként minimálisan kevesebbet tudunk fizetni a darabokért, mintha saját maga értékesítené, de ha belegondol, hogy idegeneket enged be lakásába, vagy soha nem látott emberekkel utcán, vásárokban üzletel, lehet, hogy elhiszi:    a biztonság fontosabb !

Akkor is érdemes minket felkeresnie, ha más kereskedőtől már van ajánlata, nincs vesztenivalója. Ha tudunk többet ajánlani akkor azért jár jól, ha nem, akkor pedig annak tudatában adhatja el másnak kincseit, hogy jó árat kapott értük.  A személyes, szóbeli értékbecslés cégünknél ingyenes szolgáltatás.

Mottónk:

" A Tisztesség Olyan Mint Az Úri Szabó, Nem Ismer Alkut! "

 
Kapcsolat a hirdetővel

#
Mutasd!
  • Ha nem ismered az eladót, soha ne fizess neki előre!
  • Még ha az eladó fel is fedi személyes adatait vagy bankszámlaszámát, ez nem garancia a becsapás ellen.
  • Ha lehetséges, kérd el az eredeti számlát, és kérj egy írásos nyugtát a vásárlásról.
  • Ha találkozol az eladóval, ezt mindenképp nyilvános helyen tedd!
  • Az üzenet elküldésével elfogadod Felhasználói szabalyzatunkat.
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
-
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!
Kapcsolat a hirdetővel
A hirdető összes hirdetése