Ár: 200 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (Újpest központban vagy az Árpád úton a Víztoronynál, esetleg a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában) vagy bankszámlára utalás után küldöm ajánlott postai küldeményként, esetleg utánvéttel futárral.

- Nyissák ki!... Segítség!... Gyilkosok! Ártatlan vagyok! Úgy bukott végig ez a megdöbbent kiáltás a fogház estébe borult folyosóján, mint egy elfáradt, megrémült riadó. Üresen és riadtan kongott a sötét falak között valamelyik távoli cella rémületbe dermedt lakójának könyörgése, és egyetlen szempillantás alatt lihegő méhkassá elevenedett az egész épület. A már félig alvó rabok ijedten pattantak fel kopott, kemény fekhelyükről és kíváncsi izgalommal szorították fülüket a vastag vasajtókhoz. - Mi történt? ... Mi történt?... - szállt a halkan elsuttogott kérdés egyik faltól a másikig. - Nyissák ki!... Segítség!... Gyilkosok! Ártatlan vagyok! - Pivateau megint színészkedik - mondta nyugodtan az egyik foglár. Azt hiszi a mafla, hogy egyenest az orvoshoz megyünk vele, ha a zavarodottat játssza.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.