Ár: 800 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

A hetvenes évek elejére, egy jellegzetes vidéki egyetemi város világába vezeti el Pósa Zoltán műve az olvasókat. Oda, ahol irodalmi szalonokba illő disputák és nyakló nélküli vedelések váltják egymást, s ahol a kérdés: profi vagy amatőr sorsválasztó, sorsformáló erőként működik

Sokan írták már meg nem is rosszul a periférián kallódó félművészek kálváriáját. Divattá lett a deviancia és az antiintellektualizmus dicsérete is. Regényemben arról szólnék: minő megalázó kompromisszumokra kényszerül egy igazi tehetség itt és most alkotói létének megőrzéséért. Hogyan szorulnak margóra par excellence alkotó értelmiségi fiatalok, s járják végig kényszerből a csak kívülállók számára mutatós, elegáns kallódás, sőt züllés pokoli bugyrait, míg engedni kénytelenek.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.