Ár: 3 000 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Társasjáték

6 éves kortól, 2 játékosnak.

Vidám bújócska az erdő fái közt. A játékosok Piroska és a farkas szerepébe bújnak. Piroska kalácsot, bort és virágot visz a nagymamának, miközben a farkas szeretné őt meglepni és jól ráijeszteni

Piroska célja:

Bort vesz magához a játéktábla egyik sarokmezején, a kék színűn, majd kalácsot a fehér sarokmezőn, s végül virágot szed a nagymamának a játéktábla közepén látható virágos rétről.

Közben nagyon vigyáz, hogy úgy lépkedjen, hogy véletlenül se láthassa meg őt a Farkas. S ha már a virág is megvan, akkor hamar visszamegy a piros színű sarokmezőre, s máris megnyerte a játékot.A Farkas célja:

A Farkas célja, hogy megpillantsa Piroskát, s jól ráijesszen. Ha ez sikerül neki, megnyerte a játékot. A Farkas akkor pillantja meg Piroskát, ha a kettőjük tartózkodási helye közti egyenes vonal nem halad át egyetlen fás mezőn sem. Tehát a Farkasnak elég a győzelemhez csupán megpillantania Piroskát.

Magyar szabállyal. Nagy dobozos. Teljesen újszerű, nem is volt használva.

Átvehető: Budapest belvárosában (IX. kerület) hétköznapokon, napközben. vagy Veresegyházán, illetve postai úton. Dpd-vel 1040 ft, foxposttal 400ft.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.