Ár: 1 500 Ft
Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

Átvehető személyesen Újpesten (Újpest központban vagy az Árpád úton a Víztoronynál, esetleg a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában) vagy bankszámlára utalás után küldöm ajánlott postai küldeményként, esetleg utánvéttel futárral.

1905-ös kiadás.

Részlet a könyvből: Gyermekkoromban gyónni jártam. Hányszor kívántam: bár ismét az lennék, aki estefelé, öt óra tájban bement az üres, hideg kollégiumi kápolnába - fehérre meszelt falaival, számozott padsoraival, kicsiny hármóniumjávai, rikító Szent családjával s kékre festett, csillaggal behintett boltozatával... Egy korrepetitor vezetett be bennünket tizével. Mikor reám került a sor, hogy letérdeljek a két rekesz egyikébe, melyek a gyóntatószék két oldalán várták a gyónókat, szivem a kiszakadásig dobogott. Hallottam az alamizsnás hangját, amint iskolatársamat kérdezgette, kinek gyónása után az enyém volt következendő. Ez a suttogás kinosan hatott rám, miként a kápolna félhomálya és csöndje is. Ezek az érzések, meg a röstelkedés, hogy bűneimet el kell mondanom, csaknem elviselhetetlenné tették rám nézve a hallgató rekesz táblácskájának a surlódását, a mint a pap félretolta. A rácson keresztül láttam éles tekintetét, határozati arczvonásait. Mily halálos kinos percz, de mily édes aztán a következő! Minő érzete a szabadságnak, a benső megkönnyebbülésnek, bűntől való megtisztultságnak!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.