Ár: 1 000 Ft
Kerület: XI.
Kategória: Szépirodalom

Patrick Quentin: A zöldszemű szörny, Mickey Spillane: Halálos hajsza

Patrick Quentin A zöldszemű szörny és Mickey Spillane Halálos hajsza c. regénye, egyben eladó. Magyar nyelvűek.

Klasszikus Detektívregények sorozat. A két könyv együtt, összesen 1000 Ft.

Használt, jó állapotú könyvek, lásd képeken. 286 és 300 oldalasak.

Kiadás éve: 1997
Kiadó: Pallas Studió

Személyes átvétel a Négyes metró megállóiban.

Gyorsabb kommunikáció érdekében email címem: gabor.vag@gmail.com

Kb. egész nap figyelem az emailjeimet, írjon bátran.

Postázni is tudom.

Sok könyvet hirdetek most.

A zöldszemű szörny tartalom: Andrew Jordan látszólag boldog, békés életet él gyönyörű feleségével. De képtelen kiverni a fejéből azt a névtelen levelet, amelyet néhány hónapja kapott, és ami után egész lényén eluralkodott a féltékenység. Vajon Maureen, a felesége, hűséges-e hozzá? Egy napon családi bonyodalmak adódnak, majd megmagyarázhatatlan gyilkosság történik. És Andrew Jordan már nem csak saját magáért és szeretteiért kell, hogy felvegye a harcot, hanem választ akar kapni arra is, hogy hazugság volt-e egész eddigi élete?

Haláls hajsza tartalom: Mike Hammer magánnyomozó egyszemélyes kereszteshadjáratot folytat a városát elöntő bűnözési hullám ellen. Véletlenül tanúja lesz egy véres leszámolásnak, amelyet csak az áldozat kisgyermeke él túl. Megfogadja, hogy elkapja a gyilkosokat. Ezzel kezdetét veszi a küzdelem a korrupt rendőrség, a politikailag befolyásolt ügyészi apparátus és a pénz mindenható uralma ellen. Mike Hammer megpróbál igazságot szolgáltatni mindazoknak, akik senki másra nem számíthatnak.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.