Ár: 28 500 Ft
Kerület: XVII.
Kategória: Szabadtéri játék

Új, Bontatlan Darab. Számlával Eladó!
AkciÓs ÁR!

Wltoys Hexacopter V323: A méret a lényeg!
Nagy test, nagy és öblös hang, nagy repülési élmény!
A legnagyobb méretű (800 mm) multikopter.

Nem csak a méretében tekintélyt parancsoló a Wltoys ezen 6 rotoros drónja, hanem a nagy sebesség mellett, szép hangjában is gyönyörködhetünk repülés közben. A nagy méret ugyanakkor nem jár bonyolultabb irányítással, nem nehezebb repülni vele, sőt nem sérülékenyebb, mint kisebb méretű testvérei. A moddelleknél nagynak számító, 1600 mHa-akkuja és 6 db erős motorja biztosítja a nagy gyorsulást és a látványos légi akrobata repülést a modelleknél megszokott 10 percig. A fejlett Gyro rendszerének segítségével könnyedén lebeghetünk, repülhetünk, ami még szélben is stabilan tartja a 80 cm-es hatalmas trestet. Teste tartós, és rugalmas anyagból készült, jól bírja az ütközéseket és különböző légi baleseteket. Mivel tényleg nagyon könnyen irányítható, így kezdőknek is kiváló választás!
A heli HD felbontású kamerával szerelhető, mely a későbbiekben külön rászerelhető.

Tulajdonságai:

LED fény igen
Gyroscope igen
360° fordulás igen
Csatlakozás más drónhoz igen
A csomag tartalma V323 hexacopter
2.4GHz LCD távirányító
Akkumulátor
Tartalék rotor
Felhasználói útmutató (English)
Töltő
Védő gyűrű
Kamera külön beszerezhető
Kompatibilitás Igen

Felhasználói Specifikáció

Irányíthatósági tartomány 100 méter
Repülési idő 10 perc
Mozgások Fel,Le,Bal,Jobb

Technikai Specifikáció
Irányítási technológia 2.4 GHz
Csatorna 4
Akkumulátor 1600 mAh Li-po
Gyro Tengelyek 6
Hossz 800 mm
Szélesség 800 mm
Magasság 110 mm
Súly 1978 g

Megtekinthető a 17. kerületben
Postázás 1475 Ft-tól

Vásárlási Feltételek:

Vevő a vásárlással tudomásul veszi, és kifejezetten elfogadja, hogy erre a játékra garancia nincsen. Eladó csak kifejezetten a gyári hibával hajlandó foglalkozni, amelynek feltétele továbbá, hogy a termék teljes mértékben sérülésmentes állapotban van, azon karcolások sem láthatóak, és a hiba bejelentése a vásárlás napjától számítva nem később, mint 3 napon belül megtörténik. Természetesen ennek ellentételéül, vásárló a vásárláskor meggyőződhet hogy tökéletes állapotban lévő, tökéletesen működő terméket kap. A Vásárláskor a teljes körű próba minden esetben lehetséges. Postázás esetén pedig az eladó kipróbálja a terméket, és kötelezi magát, hogy csak tökéletesen működő terméket postáz. Esetleges visszaküldés díja minden esetben a vevőt terheli.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.