Ár: 1 990 Ft
Kerület: XI.
Kategória: Egyéb

Odze György: A tökéletes bejárónő - 44 különleges történet

Ezeket az írásokat végig kell könnyezni. Folyik az Olvasó könnye a kacagástól, de sírva fakad az élet megrendítő fordulatait olvasva. Odze György keserédes írásai feladják a leckét. A tragikus történetek igen szerethetetlennek tűnő szereplőihez mégis elnéző az Író, és megszereti őket az Olvasó is, a maguk összes elviselhetetlennek tűnő idiótaságával, élhetetlenségével, szemétségével együtt, mert az Író is ezt teszi.
A hihetetlennek tűnő történetekről pedig rendre kiderül, hogy azok úgy igazak, és különlegességükkel együtt mégis, akár mindennaposak. Minden egyes szereplő mi magunk vagyunk és minden egyes történet velünk is megeshetett volna. Ez a könyv nem szól másról, mint szeretni tudásról, elfogadásról.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.