Kerület: VII.
Kategória: Javítás-szerelés

A készen vásárolt nadrágok többnyire alakítást igényelnek, és a vásárlás helyén nem mindig áll a rendelkezésre ruhaalakító szolgáltatás. Ezt a hiányt pótolja cégünk, ügyfeleink részére évtizedek óta végzünk ruhaalakítási szolgáltatásokat. Az átalakított, méretre szabott nadrág nem dörzsöl, nem szorít, kényelmes, pontosan viselője alakjára van szabva.

Nadrágszár felvarrás, felhajtás akár azonnal is!
Belvárosi Ruhaklinikánk vállalja bármilyen anyagú kord, farmer, düftin, vászon, öltöny, elasztikus, bőr stb. nadrágok szárának rövidítését, felhajtását, felvarrását a hét minden napján! Tehát akár a hét végén is jöhet hozzánk, hosszított nyitva tartással, több évtizedes alakítói tapasztalattal várjuk!

Egészen speciális anyagú, fazonú, különleges nadrágokat is vállalunk, pl. bőr, elasztikus, vízhatlan stb. Gépparkunk, szakembergárdánk a legkülönlegesebb ruhadarabokra, feladatokra is felkészült, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ruhajavítás, ruhaalakítás terén. Nadrág szabás, nadrágszár szűkítés és bővítés, ülepszűkítés, gombátvarrás és egyéb alakítási munkák akár azonnal is! A bevett részek később újra kiengedhetők, így kedvenc nadrágjáról a későbbiekben sem kell lemondania! Nadrágszár felhajtás, felvarrás a belvárosban a hét végén is! Várjuk szakértelemmel!

Figyelem!
Átalakítás előtt célszerű a nadrágot legalább egyszer kimosni, mert általában az első mosás után veszi fel a ruhadarab a végleges méretét. Csak ezután érdemes alakításon gondolkozni, mert mosás után derül ki, hogy ténylegesen mennyire is kell kiengedni, vagy éppen bevenni a nadrág méretéből.
A nadrágszár felhajtás, felvarrás akár megvárható, a munkát némi sos felárral, de azonnal is elvégezzük. Azonban ha jó előre gondolkozik, és időben hozza el átalakítandó ruháit, mi is tudjuk ütemezni az elvégzendő feladatokat, árban is jóval kedvezőbb szolgáltatást tudunk nyújtani.

Felhajtás bőrkabát felhajtás
Nadrág felhajtás
Szoknya felhajtás
Kabát, zakó ujj felhajtás
Farmer felhajtás farmer felhajtás
További szolgáltatásaink: Nadrág javítás, nadrág bélelés, műstoppolás, műszövés, vasalás, tisztítás.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

Amiért érdemes cégünket választani:
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek

Ruhaklinika

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20h
Szombat: 9-18h,
Vasárnap: 10-18h.

Telefonszám
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.