Bezár
Az március 31-ével beolvadt a Jófogásba!
Az ott található hirdetések többsége a Jófogás.hu-n él tovább!
Böngésszen Ön is kategória és régió szerint, és találja meg a legjobb fogásokat! Kérdése van? Kattintson ide!

NE Vásárolj! Fogadj Örökbe! stafford, juhász, be

Hirdető Erika Bachmann. Feladás dátuma március 21. 09:02. Hirdetés kezelése
Ár: -
Kerület: IX.
Kategória: Háziállat

Többezer kutya él borzalmas körülmények között menhelyeken, sintértelepeken, rendszeresek az altatások, minősíthetetlen körülmények között pusztulnak el állatok!

Sajnos rengeteg megunt, öreg és beteg eb végzi az utcákon, autópályákon magára hagyva, egyszerű megoldásként másra hárítva a munkát és felelősséget, a sok balkáni gondolkodású primitív ember jóvoltából. Legtöbbjüket rövid időn belül elütik, szerencsésebb esetben halállal végződik a baleset, de sokan közülük napokig szenvednek, míg kimúlnak. Sokuk egyszerűen éhenhal, megfagy, belepusztul az őket ért bántalmazásokba, de mindennaposak hazánkban az őrült állatkínzások is! A kiszolgáltatott, kidobott ebeket megdobálják, megrudossák, légpuska céltáblának használják! Az állatmentők elé az elkóborolt ebek hazajuttatása mellett ezek elhelyezése és gyógykezelése állítja a legnagyobb kihívást. Szerencsére egyre többen dolgoznak az állatok mentésén, de azok elhelyezését nem tudja pár száz önkéntes megoldani.

Az igazi feladat az örökbefogadó gazdikra hárul: otthont, biztonságot és hitet adni a sorsukra hagyott, meggyötört kis lényeknek!

Cserébe nekik különleges kutyájuk lesz! Mert ők tudják, mit köszönhetnek a gazdinak!

Legyél Te is különleges! Legyen egyéniséged! Fogadj örökbe mentett, öreg, keverék kutyát! Olyat, amilyen csak neked lesz! Ments meg egy életet! Különleges élményt kapsz cserébe!

A legtöbb hírességnek mentett, keverék kutyája van: George Clooney, Jennifer Aniston, Sandra Bullock és még sokan mások példamutatóan mind mentett kutyát választottak!! Ne támogasd az esztelen szaporítást, melynek eredménye a sok beteg állat, akik életük végéig szenvednek a különböző született rendellenességekkel, az elkeseredett gazdik pénztárcájának terhére, miközben a szaporítók az állatok kárára gazdagodnak!

Keresd a közeledben lévő menhelyeket, fajtamentőket, állatvédőket, ebrendészeti (sintér) telepeket! Biztosan találsz olyan társat magad mellé, aki vetekszik a legpedigrésebb fajkutyával! Támogasd az állatmentők munkáját! Segíts a szükségben lévő állatokon!

Ha vásárolsz, azzal megölsz egy másik állatot!! Sokan sosem kerülnek ki a sintértelepről, a legtöbb befogott ebet két héten belül elaltatják!

 

NE VÁSÁRolj! Fogadj ÖRÖKBE! Ments MEG Egy ÁLlatot!

(albumok az örökbefogadható állatokról megtalálhatóak a facebookon, és a szervezetek weboldalain. fuvarban esetenként önkéntesek tudnak segíteni. A feltöltött néhány gazdikeresőhöz tartozó elérhetőségek a képek alatt, vagy kérésre megküldöm)

Facebook:

Mentett kutyák gazdikeres&eacut
Kapcsolat a hirdetővel

  • Soha ne fizessen előre az eladónak, ha nem ismeri.
  • Még ha az eladó fel is fedi személyes adatait vagy bankszámlaszámát, ez nem védi meg attól, hogy becsapják.
  • Ha lehetséges, kérje el az eredeti számlát, és kérjen egy írásos nyugtát a vásárlásról.
  • Ha az eladóval találkozik, ezt nyilvános helyen tegye.
  • Az üzenet elküldésével elfogadja Felhasználói szabalyzatunkat.
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
-
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel