Ár: 1 200 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

A közönség bálványa és a Memento mori merész, bizarr fantáziájú írónője ebben a regényben se lesz hűtlen hírnevéhez. A világirodalom robinzonádjai mellé Muriel Spark is felsorakoztatja a magáét. Az ő Robinsonja született Robinson: Miles Mary Robinson. Saját akaratából telepszik meg a magányos szigeten, mert nem szereti az embereket, azt a hármat se, aki 1954 tavaszán hívatlan vendégként felkeresi. Repülőgép-szerencsétlenség áldozata a két férfi és a nő. Hetekig békességben élnek, várják a gránátalmaszedők hajóját, amely visszaviszi majd őket az emberek közé. Egy nap azonban házigazdájuk eltűnik, véres ruhadarabok maradnak csak utána.
Megindul a nyomozás az ember alakú sziget titkos alagútjaiban. Az eredmény váratlan, méltó a kitűnő írónő kutató-kereső fantáziájához.
A remek íráskészségű Muriel Spark szellemes robinzonádja új színekkel, a huszadik századi ember modern légkörét teremti meg a magányos szigeten.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.