Ár: 1 200 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

A közönség bálványa és a Memento mori merész, bizarr fantáziájú írónője ebben a regényben se lesz hűtlen hírnevéhez. A világirodalom robinzonádjai mellé Muriel Spark is felsorakoztatja a magáét. Az ő Robinsonja született Robinson: Miles Mary Robinson. Saját akaratából telepszik meg a magányos szigeten, mert nem szereti az embereket, azt a hármat se, aki 1954 tavaszán hívatlan vendégként felkeresi. Repülőgép-szerencsétlenség áldozata a két férfi és a nő. Hetekig békességben élnek, várják a gránátalmaszedők hajóját, amely visszaviszi majd őket az emberek közé. Egy nap azonban házigazdájuk eltűnik, véres ruhadarabok maradnak csak utána.
Megindul a nyomozás az ember alakú sziget titkos alagútjaiban. Az eredmény váratlan, méltó a kitűnő írónő kutató-kereső fantáziájához.
A remek íráskészségű Muriel Spark szellemes robinzonádja új színekkel, a huszadik századi ember modern légkörét teremti meg a magányos szigeten.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.