Kerület: VII.
Kategória: Egyéb

Homokozó takarás, medence fedés - jakuzzi takaró ponyva.
Ponyva méretre készítés, javítás, tervezés helyszíni igényfelméréssel.

Védje meg védőponyvával medencéjét a zord téltől és az időjárás viszontagságaitól! Érdemes már most gondolni erre! A medencefedés megoldást jelent! Fedje be éjszakára medencéjét, és másnap nem kell faleveleket, kisállatokat kihalásznia, és a fürdővíz tisztaságáért sem kell aggódnia. Jóval ritkábban kell szűrőt tisztítani, cserélni, és az előnyök sorolása itt még nem ér véget. A fedett medence burkolata is jóval tovább marad épségben, mert a fedéssel elérjük, hogy a legnagyobb hidegekben sem megy fagypont alá a medence burkolatának felszíni hőmérséklete, így nem töredezik, nem repedezik meg.

Földbe ásott, föld feletti, felfújható gumifalú, valamint merev falú medencére és jacuzzira is készítünk védőponyvákat, méretkorlátozás nélkül.
Vállaljuk továbbá meglévő medencetakaró ponyvák javítását, ringli körüli szakadások, szétfeslett varratok javítását, medence átalakítás miatti medence ponyva átalakítást méretre.

Cégek, vendéglátóipari létesítmények (fürdők, szállodák) számára vállaljuk medencetakaró ponyvák feliratozását, logózását is.

Óvodák, bölcsődék, játszóterek részére készítünk méretre homokozó takaró ponyvákat, egészségügyi szempontból, hogy a homok ne szennyeződjön madárürülékkel, és egyéb szennyeződéssel, biológiailag semleges maradjon.

Helyszíni igényfelmérés, tervezés, professzionális kivitelezés, magas minőségű felhasznált anyagok, valamint többéves tapasztalat jellemzi munkánkat. Takaró ponyvák méretre készítése, javítása, logózása a belvárosban!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciális gépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-18 h,
Vasárnap: 10-18 h.

Telefonszám
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)
E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu
Web: www.szolgaltatocentrum.eu

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.