Kerület: VII.
Kategória: Egyéb

Vízlepergető huzat készítés matracra, ágybetétre, kezelőpárnára. Védje meg a matracot a szennyeződésektől és a nedvességtől. Egészségügyi és szociális intézményeknek, babák, gyerekek részére a matrac tisztántartása érdekében!

Nem ritka, hogy szivacsos matracok, ágybetétek, ülőpárnák szennyeződés, nedvesség hatásának vannak kitéve. Ez előfordulhat az egészségügyben, időskorban vagy gyerek és babakorban is egyaránt. Amennyiben nem akarja a drága matracát kidobni vagy állandóan súrolni, akkor mindenképpen rendeljen egy vízhatlan matrac huzatot.
Már egy jól bevált módszer ez a kórházakban, nyugdíjas otthonokban, vagy épp a hajléktalan szállókban is.
A szivacs, jellegéből adódóan könnyen magába szívja a nedvességet, szagokat, ami azután nehezen távolítható el. Egy bizonyos szint után nem marad más, mint a matrac komplett cseréje.

Létezik megoldás: a vízlepergető huzat,PVC lepedő. Könnyen tisztítható!
A lepedőket méretre készítünk matracra, ágybetétre, ülőpárnára, kezelőpárnára, és szükség szerinti párnázott részekre egyaránt. Az általunk felhasznált huzatanyag vízlepergető hatású, antisztatikus, és bőrbarát. Megakadályozza a szivacs szennyeződését, elhasználódását, megvédi a nedvességtől, penésztől, a szivacs szagmentes marad. Lehet bármilyen formájú a kezelőpárna, pontosan a méretére szabjuk a huzatanyagot.
A PVC lepedőt főleg a babák pelenkáról leszoktatási idejére ajánljuk alkalmazni.

Textilklinika Szolgáltató Centrum

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-18 h,
Vasárnap: 10-18 h.

Telefonszám
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)
E-mail: info@szolgaltatocentrum.eu
Web: www.szolgaltatocentrum.eu

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.