Ár: 2 328 Ft
Kerület: II.
Kategória: Egyéb

Szellem, jobboldaliság, tradíció Metafizikai spiritualitás, metapoliticitás, politicitás, apoliticitás. A tradicionális létszemlélet és a jobboldali-konzervatív világnézet egymáshoz való viszonyáról Antagonizmusok és törésvonalak. Az individualitás és a szocialitás viszonya Ember, társadalom, állam Megszűnő állam, megszűnő társadalom, megszűnő ember Jobboldali megjegyzések. A világpolitikai konspiráció-feltételezések jogosultságáról és jogosulatlanságáról. A sötét történelmi-politikai háttérerők milyenségéről és szerepéről. A zsidóságról és a zsidóságnak a szabadkőművességgel való összefonódásáról. A történetiségről és annak kimeneteléről államok és személyek vonatkozásában. A Második Világháború bevégződéséről. A posztkommunista helyzet némely jellemvonása Jobboldaliság és Pán-Európa eszme. A jobboldal megkísértései Magyarország ötvenéves megalázottsága kapcsán. Az ultradextrokonzervativitás viszonya a politikai és szociális naivitáshoz Függelék (a szerző és a szerkesztő beszélgetése)
A könyv ára: 2328 Ft.
A Könyv átvétele személyesen is lehetséges, és ingyenes.
Címünk: Bp. II. ker. Fény u. 2. V. em. 1. 121-es kapucsengő: Booker. A személyes átvétel munkanapokon 10.00-17.30 óra között lehetséges.
Postai szállítás esetén a postaköltséget felszámoljuk, 9 000 Ft. fölött ingyenes!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.