Kerület: VII.
Kategória: Lakástextil

Kültéri párna, párnahuzat, takaró készítés, javítás, tisztítás kültéri párna szivacsának javítása, párnahuzat varrás, javítás, tisztítás és csere.

Igen gyakori, hogy tavasszal, amikor elővesszük a kerti bútorokat, garnitúránk párnái rossz szagú, áporodott, foltos állapotban kerülnek elő, ami jelentősen csökkenti a fotelben, hintaágyban átélt komfortérzetünket. Sok esetben nincs a párnákon cipzárazható védőhuzat, ezért tisztításuk igen körülményes. Előfordulhat az is, hogy a párnák már igen rossz állapotban vannak, tömöttségük szétesik, azaz elhasználódtak.
A Textilklinika - Szolgáltató Centrum vállalja:

Kerti bútor párna, matrac huzat méretre készítés:
Gondoljon a jövőre! Óvja meg párnáit a szennyeződéstől, nedvességtől, uv-sugárzástól, vagy esetleg négylábú barátainak szőrzetétől! Készíttessen kerti garnitúrája párnáira a párna mintázatának, színezetének megfelelő párnahuzatot! Párnahuzataink víz- és szennyeződés-lepergető hatású, uv-sugárzás ellen magas védelmet biztosító, légáteresztő anyagból készülnek, teljesen egyedi méretre!
Mivel a huzat cipzáras kivitelű, a párnákról egyszerűen levehető, könnyen tisztítható, a párnák pedig tiszták maradnak.

Kerti bútor párna, matrac méretre készítés:
Elhasználódott a hintaágy, vagy a kerti bútor párnája? Ezért még nem érdemes újat venni! Az elhasználódott párnák alapján méretre készítjük az új párnákat, az eredeti párna mintázatához/színéhez hasonló, vagy ha megoldható, teljesen azonos kivitelben. Jobb lesz, mint az eredeti! Több mint 50 féle anyagból választhat!

Kerti bútor párna, matrac tisztítás:
Kerti bútorok, hintaágyak párnáinak, matracának tisztítását, szagtalanítását, kifakult színeinek újjávarázsolását, foltmentesítését. Hintaágyak, kerti fotelek, kerti garnitúrák párnáinak speciális tisztítása, co-tisztításos technológiával!

Kerti bútor párna, matrac javítás:
A használat során a kerti garnitúránk párnái idővel javításra szorulnak, itt-ott felfeslik a párna anyaga, szétbomlik a varrat, meglazul a párna tömöttsége. Vállaljuk kültéri/kerti bútorok párnáinak javítását, cipzárjavítását, varrat, és szakadásjavítását, különböző felfeslések újraszövését, illetve a párna anyagának teljes cseréjét. Túltömött párnák lazítását, elszennyeződött huzatának komplett cseréjét.

Kerti bútor párna, matrac promóciós célra:
Cégek részére vállaljuk teraszok, sörkertek részére kültéri/kerti bútorok párnáinak dekorációját: hímzés, céglogózás, egységes grafika hímzése kerti székre, kerti bútor párnáira.
Textilklinika - Szolgáltató Centrum
Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Kültéri párna, párnahuzat, takaró készítés, javítás, tisztítás
Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 8-20h
Szombat: 9-18h,
Vasárnap: 10-18h.
Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.