Kerület: VII.
Kategória: Férfi ruhák

Különleges, szmoking ingre vágyik? Olyan, ami pontosan a méretére készült, és tökéletesen passzol Önre? Különleges minőségű szmoking ingek készítése a belvárosban a hét végén is! Szalonunkban különleges fazonok közül választhatja ki az önnek tetsző, az alkalomhoz és testalkatához illő formát. A rendkívül sokféle fazon között megtalálhatók a duplagalléros, díszgombos, díszmandzsettás, duplamandzsettás ingek, amelyek mellrésze különleges (piés, zsabós, fodros) díszítéssel van ellátva. Anyagkatalógusunkból márkás, minőségi inganyagok közül választhatja ki inge alapanyagát, katalógusainkból pedig kiválaszthatja az Önnek tetsző gallérformát, ingzáródást, mandzsettatípust, sliccelést, és még más összetevőket.
Ha megvan a kiválasztott fazon, alapanyag, a mérete alapján elkészítjük az ingét. És mi jellemzi a szmoking ingeket? Mitől szmoking ing egy ing?
A szmoking ing az ingek egy speciális típusa. A hagyományos ingektől a gallér állása és a mellrész kidolgozása különbözteti meg. Jellemzője, hogy az állógallér végei határozott szögben lehajlanak.
(cápagallér) A szmoking ingek mellrészének kidolgozása lehet piés, zsabós, vagy betétes (lurexes) ezüstszálas bevarrással. Készülhetnek díszgalléros kivitelben, gombolásuk lehet díszgombokkal, vagy rejtett gombolással megoldva. A díszgalléros szmoking ingek gallérjára egy kisebb, másik gallér van varrva, amitől különlegessé válik az ing gallérjának megjelenése. Ezt a szmoking inget különleges alkalmakra, esküvőre, társasági megjelenésekre ajánljuk. A szmoking ingek duplamandzsettával stílusosak, amelybe nemesacél, drágakő, ezüst vagy arany mandzsettagomb kerül. A mellrészén gombok nélküli változatához speciálisan erre a célra készített díszgombok tartozhatnak.
A szmoking ingek színe a leggyakrabban tört fehér, ez illik a fekete szmokingokhoz. Színes szmokingok esetében az ing színe a szmoking színével harmonizál. Szmoking inget csak és kizárólag csokornyakkendővel lehet viselni. Szmoking inghez spanyolöv viselhető (de nem kötelező kísérője), amely anyagában és színében a csokornyakkendő színéhez illeszkedik, és a hajtások rajta felfelé néznek. Szmokingos viselethez is jól passzol a díszzsebkendő, amely színében és anyagában vagy az inghez, vagy a nyakkendőhöz illeszkedik.
Ha tehát az ingen túl kiegészítőket szeretne vásárolni, készíttetni, nálunk a legjobb helyen jár!
Exkluzív kiegészítők egész tárházát nyújtjuk kedves vásárlóinknak, akik fontosnak tartják az igazán igényes, exkluzív üzleti megjelenést. Csokornyakkendők, díszzsebkendők, nyaksálak, spanyolöv-szettek, elegáns alkalmi mellények, díszgombok, mandzsetták széles választékát kínáljuk hét végén is!
Ne feledje! Ha igazán elegáns, és minőségi szmoking inget szeretne, akkor bennünket keressen!
Energy Szabóság Divatszalon

Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Telefonszám
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20h
Szombat: 9-18h,
Vasárnap: 10-18h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.