Kerület: VII.
Kategória: Esküvői ruha

Koszorúslány ruha méretre készítés, az ünneplők összeöltöztetése. Koszorúslány ruha gyűrűvivő ruha, fátyolvivő ruha, menyecskeruha készítés.

Az esküvő az egyik legfontosabb társadalmi esemény, emberek élete változik, függ ettől a naptól, és egy ilyen fordulópontot az életünkben a tradícióknak megfelelően ünneplünk. A kislányok legnagyobb álma, hogy egyszer majd ők is koszorúslányok lehessenek a menyasszony mellett. A menyasszony barátnői lázasan készülnek a nyoszolyólány szerepre, csattog a fodrászolló, és egyik-másikra még smink is kerül. A koszorúslányok kísérik az ifjú párt az oltárhoz, és szinte mindenhova a szertartáson belül. Segédkeznek, hogy a szertartás gond nélkül menjen. Van olyan leányka, aki az eljegyzési gyűrűket viszi, vannak leánykák, akik két oldalról a menyasszony fátylát viszik, hogy ne hulljon a porba, és van olyan, aki a menyasszonyi csokrot tartja.

Ennek megfelelően készítünk felnőtt hölgyek, és kislányok számára is gyűrűvivő ruhát, fátyolvivő ruhát, menyecskeruhát, és egyéb olyan alkalmi, vagy ünnepi ruhát, amelyet megálmodott, vagy fényképen látott. A koszorúslány ruhák színben, és fazonban harmonizálnak, az öltözetek összképét egységesre alakítjuk. De talán az előzőnél is fontosabb, hogy koszorúslány ruháink nem halványítják el a menyasszonyi ruha fényét, kivitelezésükben visszafogottabbak, kevésbé uszályosak.

Felnőtt, és gyermek koszorúslány ruhák méretre készítését vállaljuk, bármilyen koszorúslány ruhát is szeretne, szabóságunk elkészíti önnek. A ruhák anyagát kiválaszthatja anyagkatalógusainkból, amelyben a legfinomabb kelméket is megtalálja. A ruhákat egymással összhangban készítjük el, az ünneplők összeöltöztetésével. Koszorúslány ruháink a legújabb trendek szerint készülnek, egyedileg tervezett, kézműves igényességgel kivitelezett termékek, amelyek egyesítik a kifinomult eleganciát a minőséggel és a kényelemmel.

A koszorúslányok ifjú kísérői számára öltöny, szmoking, zsakett, ing méretre készítés, kölcsönzés. Harmonizáló kiegészítők: mandzsettagomb, díszgomb, nyakkendő, nyakkendőtű, mellény, díszzsebkendő.
Koszorúslány ruha gyűrűvivő ruha, fátyolvivő ruha, menyecskeruha készítés.

Energy Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság
Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 8-20h
Szombat: 9-18h,
Vasárnap: 10-18h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.