Kerület: VII.
Kategória: Férfi ruhák

A klubzakó sportosan elegáns, szellős kelméből készült kényelmes viselet, amely farmerhez és szövetnadrághoz is illik. A jól beazonosítható sötétkék szín az arany gombokkal mindig tökéletes, finom megjelenést biztosít.
Egy jó klubzakó sokszor elegánsabb, mint egy öltöny. Legyen akár egysoros, akár kétsoros, nagyon eredeti és férfias viselet, akár a klasszikusabb sötétkék, akár a még elegánsabb fekete színben és természetesen arany vagy legalább aranyozott fém gombokkal.
Aki rendszeresen jár összejövetelekre, annak ez a ruhadarab nem hiányozhat otthoni kollekciójából!
Készíttessen méretre finom, könnyed nyári kelméből klubzakót szabóságunkban, az idei trendeknek megfelelően, vagy a hagyományos, angolos vonalat követve.
Partikon ez a viselet a sportos elegancia megtestesítője!
White partira felöltöztetés! Az idei white partira különleges fehér, vagy törtfehér klubzakót ajánlunk, melyben egészen biztos sikere lesz a hölgyek között. Elegáns méretre készített inget, és még elegánsabb öltözék kiegészítőket kínálunk hozzá, amelyekkel teljessé teheti megjelenésének összképét, harmóniáját. Hölgyek számára elegáns hófehér blézert, vagy kosztümkabátot ajánlunk, hozzá illő elegáns fehér nadrággal, kiegészítőkkel.
Ne halogassa! Már most gondoljon az elegáns nyáresti összejövetelekre, és ha frissíteni kíván ruhatárán, akkor azt most még időben megteheti!
Klimatizált üzletünkben a hét végén is hosszított nyitva tartással várjuk, hogy Ön legyen a partik középpontja! Ne feledje! Ha klubzakót vagy elegáns öltözetet szeretne, akkor keressen bennünket!

Szabóság Divatszalon - Kölcsönzés
Amiért érdemes cégünket választani:
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)

Telefonszám
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20h
Szombat: 9-18h,
Vasárnap: 10-18h.

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.