Ár: 1 600 Ft
Kerület: VII.
Kategória: Lexikon, enciklopédia

KirÁlyi PalotÁk c. könyv újszerű állapotban megőrzött (egyszer átlapozott) példánya 2.400 ft-ért eladó.
Adatai: Alexandra Kiadó 2001-es, védőborítós, keményfedeles, 304 oldalas kiadása tele színes, professzionális fotókkal és mellettük érdekes (tartalmas, de nem hosszú) információkkal, leírásokkal, ISBN: 963 367 705 X. Szerkesztette: Marcello Morelli. Méretei: 22cm x 30cm x 2,6cm.
A könyv bemutatja a paloták titkait és rejtélyeit, a hivatalos és titkos történeteket. A szöveget gyönyörű fotók kísérik, így az olvasó megismerhet egy olyan világot, melyben egykor virágzó uralkodó családok éltek, s melyben sikerült megteremteni a szépség és a hatalom harmóniáját. A királyi palotákat és udvarházakat egykoron azért építették, hogy ámulatba ejtsék az embereket, és hirdessék a világ legbefolyásosabb és leggazdagabb családjainak dicsőségét. E korban egy herceg vagy egy uralkodó kiválóságát híven tükrözte szalonjának berendezése, palotájának és kertjének pompája. A mesébe illő kivitelezés mellett nem feledkezhetünk meg a kor legkiválóbb festőinek és szobrászainak műremekeiről, amelyek által a palota valóságos szépművészeti múzeummá válik. E rezidenciák lakóhelyül is szolgáltak, így a mai napig megőrzik a legkiválóbb történelmi személyiségek életének minden mozzanatát.

Az EmberisÉg Kincsei - VilÁgÖrÖksÉgÜnk c. könyv (alcíme: Műemlékek és nemzeti parkok az UNESCO védelmében) újszerű állapotban megőrzött (egyszer átlapozott) példánya 1.600 ft-ért eladó.
Adatai: Officina Nova Kiadó 1997-es, védőborítós, keményfedeles, 264 oldalas kiadása tele színes fotókkal és mellettük érdekes, tartalmas információkkal, leírásokkal, ISBN: 963 548 535 2. Írta: Thomas Veser. Méretei: 23,8cm x 29,2cm x 2,2cm.

A két könyv együtt (20%-os árengedménnyel) 3.200 ft-ért elvihető.

Elsősorban Budapesten a 4-es - 6-os villamos vonalán (pl. a Westendben lévő Jófogás Pontban), vagy más főbb tömegközlekedési csomópontban vehetők át.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.