Kerület: VII.
Kategória: Javítás-szerelés

Kesztyű javítás, alakítás, tisztítás, festés - Ruhaklinika a Blahánál! Kötött kesztyű, bőrkesztyű szakadás, varrat, és feslés javítás, festés, felújítás.

Egy szép bőrkesztyű, irha kesztyű értékesebb annál, semhogy a varrás felfeslése, a bélésanyag foszlása, patentjának elhagyása, vagy egyéb problémák miatt kidobjuk. A kesztyű talán a legjobban igénybevett ruhadarabunk, hideg időszakokban kesztyűt viselve közlekedünk, kapaszkodunk, néha hógolyózunk, ami a kesztyű varrására, és anyagára hat közvetlenül.
Vállaljuk mindenféle kesztyű javítását, alakítását, felújítását, legyen az bőrkesztyű, irha kesztyű, kötött kesztyű, sí kesztyű, snowboard kesztyű, polár kesztyű, autós kesztyű, vagy éppen motoros kesztyű.

Kesztyű felújítás:
Különösen az értékesebb bőrből, irhából készült kesztyűk felújítása kifizetődő, hiszen hosszú évekig még kiszolgálnak bennünket ezek a ruhadarabok. A felújítás során elvégezzük a szükséges javításokat, varratok, bélés feslésének javítása, majd ezek után ha kopott a bőr újrafestjük. Az eredmény egy teljesen megújult, a környezeti hatásoknak jobban ellenálló kesztyű, mely ismét évekig hasznos darabja lesz ruhatárának.

Kesztyű alakítás, átalakítás:
A kesztyű alakítás során nyilván kisebb a mozgásterünk, lehetőségünk, mint mondjuk egy ruha esetében, azonban kisebb méretproblémák a kesztyűk esetében is megoldhatók. Ilyenek a kesztyű ujjainak rövidítése, a patent kijjebb, vagy beljebb hozása, bevarrása. Ha nem biztos benne, hogy kesztyűje alakítható, hozza be szalonunkba, és megnézzük, mit tudunk tenni vele.

Kesztyű javítás:
Kilyukadt? Kiszakadt? Elkopott? Bármilyen problémára találunk megoldást!
Kötött kesztyűk: varratjavítás, szemfelszedés, varrás

Bőrkesztyűk: méretre alakítás, varratjavítás, szakadásjavítás, bélésjavítás, béléscsere, bélelés, újraszínezés, festés
Textil szövetkesztyűk: varrás, varrásjavítás, alakítás, átszabás, foltozás, varrás

Amiért érdemes cégünket választani:

Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés
Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk
Belvárosi hosszított nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)
Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923)
Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek
Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek
Kesztyű javítás, alakítás, tisztítás, festés Ruhaklinika

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-18 h,
Vasárnap: 10-18 h.

Telefonszám:

06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.