Kerület: VII.
Kategória: Lakástextil

Kerti párna, töltés, tisztítás, , matrac javítás ,méretre készítés. Kerti párna, és matrac védőhuzat javítás, komplett matrac felújítás, készítés.

A belvárosi Textilklinika Szolgáltató Centrum a szabadidő
kellemes eltöltéséhez a következő szolgáltatásait kínálja:

-Kerti bútor párna, matrac huzat méretre készítés:
Óvja meg párnáit a szennyeződéstől, nedvességtől, uv-sugárzástól! Készíttessen kerti garnitúrája párnáira a párna mintázatának, színezetének megfelelő párnahuzatot! Párnahuzataink víz- és szennyeződés-lepergető hatású, uv-sugárzás ellen magas védelmet biztosító, légáteresztő anyagból készülnek, teljesen egyedi méretre is! A huzat a párnákról egyszerűen levehető, könnyen tisztítható, a párnák pedig tiszták maradnak.

-Kerti bútor párna, matrac méretre készítés:
Az elhasználódott hintaágy, vagy kerti bútor párnái alapján méretre készítjük az új párnákat, az eredeti párna mintázatához/színéhez hasonló, vagy ha megoldható, teljesen azonos kivitelben. Párna, és matrac áthúzását is vállaljuk, ha csak a huzat szorul cserére.
Több mint 50 féle huzatanyagból választhat!

-Kerti bútor párna, matrac tisztítás:
A kerti bútorok, hintaágyak párnáinak, matracának tisztítása, szagtalanítása, kifakult színeinek újjávarázsolása, foltmentesítése felér egy felújítással. Hintaágyak, kerti fotelek, kerti garnitúrák párnáinak speciális tisztítása.

-Kerti bútor párna, matrac promóciós célra:
Cégek, teraszok, sörkertek részére kültéri/kerti bútorok párnáinak dekorációja: hímzés, céglogózás, egységes grafika hímzése kerti székre, a kerti bútor párnáira.

-Kerti bútor párna, matrac javítás:
A használat során a kerti garnitúránk párnái idővel javításra szorulnak, itt-ott felfeslik a párna anyaga, szétbomlik a varrat, meglazul a párna tömöttsége. Vállaljuk kültéri/kerti bútorok párnáinak javítását, cipzárjavítását, varrat, és szakadásjavítását, különböző felfeslések újraszövését.

Textilklinika - Szolgáltató Centrum
Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 8-20 h
Szombat: 9-18 h,
Vasárnap: 10-18 h

Telefonszám
06-1-478-0000
06-20-478-0000
06-30-478-0000

Cím: 1072. Bp. Akácfa u. 41. (Wesselényi u.-nál)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.