Kerület: XVI.
Kategória: Marketing / média / művészet
Tapasztalat: 3-5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Vállalkozói/szerződéses

Tisztelt érdeklődő!

Nincs még weboldala? Egy honlap megléte lassan alapfeltétele egy vállalkozás beindításának, hiszen az online média maga alá gyűri a konkurens hirdetői felületeket. Egy honlap azon túl, hogy széles körben eléri a potenciális vásárlóidat, kijelenthetjük, hogy a legolcsóbb és leghosszabb ideig szolgáló hirdetési felület is egyben.

Milyen honlapok összeállítását vállaljuk?

- Elsősorban wordpress alapú honlapokat készítünk. Ennek oka, hogy világszerte a honlapok 25%-a wordpress felülettel készültek. Nem véletlenül, hiszen tagadhatatlanul felhasználóbarát, jól működő és számos kiegészítővel rendelkezik.
- A keresőoptimalizálás feltételeinek megfelelő weboldalt hozunk létre. Csapatunk fő tevékenysége a SEO, azaz, hogy a Google találati listán az adott vállalkozás konkurens versenytársai előtt szerepeljen.
- Meglévő oldalak átalakítását is vállaljuk, illetve folyamatos karbantartásra is nyitottak vagyunk.

Ha felkeltettem az érdeklődését, a részletekért és bemutatóanyagainkért kérem, keressen bizalommal az alább található elérhetőségek bármelyikén!

Köszönettel és tisztelettel:

Oláh József

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.