Kerület: XVI.
Kategória: Marketing / média / művészet
Tapasztalat: 3-5 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Vállalkozói/szerződéses

Tisztelt érdeklődő!
Ma már nincs olyan vállalkozás, amelyik megengedhetné magának, hogy ne jelenjen meg a világhálón. Legyen szó szolgáltatást hirdető vagy termékeket kínáló webáruházról, az oldal csak akkor lehet teljes, hogyha azt megfelelő keretek között mutatja be.
Azok a webshopok sokkal nagyobb látogatottságnak örvendenek, amelyek nem csupán a termékeket sorakoztatják fel, hanem be is mutatják őket. Hogyan kell használni? Mire jó? Miért jó? Milyen problémát lehet vele kiküszöbölni? Nem létezik olyan kínálat, amelyről ne lehetne részletesebben beszámolni.
Miért jó cikkekkel kiegészíteni a weboldalt? Egyrészt bizalmat kelt a látogatókban, akik nagyobb arányban válnak vásárlókká. Hiszen egyértelműen igényességről és odaadásról árulkodik, hogy az oldal nem csupán a termékét kínálja, hanem megajándékoz azzal is, hogy körbejárja a témát.
Másrészt pedig növekedik az oldalra tévedők száma. Az általunk írt cikkek mindegyike keresőoptimalizált, ami annyit takar, hogy az írások egy-egy fő kulcsszóra vannak optimalizálva. Ha például számítógépeket értékesít, akkor egy operációsrendszerekről, hardverekről, memóriabővítési lehetőségekről szóló cikkel máris számos releváns látogatót vonzhatunk be az oldalra. A cikkek úgy vannak megírva, hogy a Google keresési listájának elején szerepeljenek, így az adott kulcsszóra rákeresve rögtön az Ön oldala fog megjelenni.
Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal az alább található elérhetőségek bármelyikén.
Köszönettel és tisztelettel:
Oláh József

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.