Ár: 500 Ft
Kerület: XI.
Kategória: Szépirodalom

John Jakes: Kalifornia aranya

Használt, jó állapotú könyv. Tulajdonosi bejegyzés. Magyar nyelvű.

Személyes átvétel a Négyes metró megállóiban.

Kb. egész nap figyelem az emailjeimet, írjon bátran.

Email címem: gabor.vag@gmail.com

Sok könyvet hirdetek most.

Postázni is tudom.

Tartalom: Az aranyláz, az 1870-es évek végén már csak illúzió volt, akkor már csak tüneteiben hatott, pontosabban csak a lázas meggazdagodás vágya volt meg. James Macklin Chance a pennsylvaniai bányászfiú még nem is élt az 1848-as aranyláz idején, mégis az arany miatt indul gyalogszerrel álmai földjére, Kaliforniába. Ott rájött, nem is olyan egyszerű meggazdagodni, mert nem elég egy remek ötlet, a szívós szorgalom meg kell küzdeni azokkal, akik már megtalálták a maguk aranyát, és nem akarnak jöttmentekkel osztozkodni. Ilyen az ügyvéd-bankár Walter Fairbanks, aki minduntalan az útjába kerül Macknek le kell győznie előbb ökölharcban, később a pólópályán és autóversenyen.
És a nőka káprázatos szépségű, hihetetlen gazdag, de labilis idegrendszerű Carla Hellman, s sz örök szerelem, az energikus, nagyon öntudatos író-újságírónő, Nellie Ross.
Történelmi alakokkal is kapcsolatba kerül Mack: olyan barátja és támogatója lesz, mint Orson Welles az Aranypolgárt mintázza , de találkozik az egyetemalapító vasútkirály-kormányzóval, Leland Stanforddal és az elnök Theodore Roosevelttel is.
John Jakest nem véletlenül nevezik az amerikai történelmi regénytablók pápájának, könyve olyan sodró és izgalmas, mint egy fordulatos tévésorozat.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.