Ár: 550 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Naso poétát, vagyis Ovidiust, aki főképpen szerelmes versei révén vált híressé, időszámításunk nyolcadik évében Augustus császár külön rendelettel száműzetésre ítélte. Az ítélet indokai és körülményei titokban maradtak
Megvan tehát a bűnös de nincs meg a bűntett vagyis éppen fordítva áll a helyzet, mint a sablonos bűnügyi regényekben. Senki sem tudja, semmiféle feljegyzés sem tanúsítja, milyen bűnt követett el Ovidius, mi az oka száműzetésének.
Ezt a régi problémát boncolgatja Jacek Bochenski, akinek Az Isteni Julius című könyvét a magyar olvasóközönség már ismeri. Gondosan tanulmányozza a költő műveit, hátha akad bennük valami adalék vagy utalás, szemügyre veszi a kor politikai életét, és vizsgálóbíró módjára merész feltevéseket dolgoz ki, tanúkat idéz meg, aktákat forgat, hogy fényt derítsen az izgalmas rejtélyre.
A nyomozás feszültségén kívül a szerző művészi megjelenítő ereje révén ott lüktet ebben a műben Ovidius egyénisége, és elevenné válik a régi Róma mindennapi élete így a regény egyszerre izgalmas, élvezetes és hasznos olvasmány.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.